Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Θα προχωράμε μαζί...

Του Factor X Jr

«Θα προχωράμε μαζί
μέσα σ’ αυτή τη ζωή,
θα προχωράμε μαζί
κι όπου μας βγάλει.
Θα προχωράμε μαζί,
κάνε κουράγιο γιατί
έχει ανηφόρα μπροστά
κι είναι μεγάλη»
, λέει το άσμα.

Και μαρτυρά την τακτική που ακολουθεί ο Μητσοτάκης.

Τακτική που είχε ξεκινήσει προεκλογικά όταν είχε αφήσει ελεύθερο το πεδίο στον Τσίπρα για να διασωθεί και ευελπιστεί να ολοκληρώσει επιτυχώς μετεκλογικά με απώτερο στόχο την εδραίωση του δικομματισμού.

Εξ ου και το αναμάσημα περί πρωθυπουργών που δεν πάνε στη φυλακή.

Καθώς αποτελεί το τελευταίο πρόσκομμα για να πετύχει τον σκοπό του.

Όλα τα υπόλοιπα τα έχει διευθετήσει.

Στην οικονομία παραδέχθηκε ότι δεν παρέλαβε καμένη γη όταν προεκλογικά έλεγε το αντίθετο.

Στο μεταναστευτικό οι ΜΚΟ συνεχίζουν να αλωνίζουν ανεμπόδιστες όχι μόνο στα νησιά αλλά πλέον και στα ηπειρωτικά.

Στα εθνικά η... πατριωτική πολιτική του Τσίπρα αποκαταστάθηκε πλήρως.

Στην παιδεία μόλις πήγε να διαφοροποιηθεί κάπως, μετά από τις κραυγές διάφορων αριστερούληδων - νεοφιλελέδων ανέκρουσε πρύμνα υιοθετώντας τις εθνομηδενιστικές απόψεις του Open Society.

Στην ασφάλεια τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα τελειώνουν και η πραγματική εγκληματικότητα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Ας μην σκοντάψει στο πρώτο εμπόδιο για να μην τον χαρακτηρίσουν δεξιό.

Μένει να επιστρέψει η δικογραφία για τον Παπαγγελόπουλο στη Δικαιοσύνη καθώς η επιτροπή της Βουλής θα σηκώσει τα χέρια ψηλά, όπως λένε οι κακές γλώσσες, για να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης του Τσίπρα.

Κι έπειτα, όπως λένε οι ίδιες κακές γλώσσες, για να τον ευχαριστήσει ο Τσίπρας, ενδέχεται να ψηφίσει και την κεντροαριστερή Πρόεδρο που θα προτείνει ο Μητσοτάκης.

Κι έτσι ο Κυριάκος δεν θα εμφανιστεί μονάχα συναινετικός προτάσσοντας τον πολιτικό πολιτισμό που επιβάλουν οι καιροί (τρομάρα μας), αλλά θα καυχιέται κι ότι επί των ημερών του εκλέχθηκε η πρώτη γυναικά Πρόεδρος στην Ελλάδα.

Κατόπιν, Μητσοτάκης και Τσίπρας θα συνεχίσουν να τσακώνονται σαν δυο φαλακροί για τη χτένα, με τους οπαδούς να σφάζονται για τους αρχηγούς.

Στο τέλος δε, επειδή η... ανηφόρα μπροστά είναι μεγάλη, που λέει και το τραγούδι, μπορεί να συγκυβερνήσουν κιόλας.

Στο μεταξύ εμείς οι υπόλοιποι θα συνεχίζουμε αδιαμαρτύρητα να πληρώνουμε τους φόρους μας.

Τι δεν καταλαβαίνετε;

ΥΓ 1- Όταν γράφαμε να μην συρθεί ο Μητσοτάκης στην σκανδαλολογία για να καλύψει την ανακολουθία του δεν πιστεύαμε ότι θα το εκλάμβανε ως σήμα για την αθώωση του Τσίπρα. Λέτε να κάναμε τέτοια ζημιά; Από εδώ και στο εξής θα είμαστε πιο διευκρινιστικοί... Όχι τίποτε άλλο, να μην ωρύονται και οι κομματικοί...

ΥΓ2- Με την παλινόρθωση του δικομματισμού καλά τα πάει ο Κυριάκος. Με τους δεξιούς που του έδωσαν την αυτοδυναμία, οι οποίοι έχουν ανέβει στα κάγκελα λόγω των κυβιστήσεων τι προτίθεται να κάνει; Δύσκολα τα πράγματα...

antinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου