Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Παπανδρέου-Σαμαράς τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις προς τιμή του Γώργου Παπαχρήστου και της Μαρίας Σπυράκη

Ωσάν γνήσια ντιζέζ σε ηπειρώτικο πανηγύρι, η Μαρία Σπυράκη, απαίτησε απο τον ενδοτικό (γενικότερα) Πάνο Παναγιωτόπουλο, να είναι εκείνη που θα υποβάλλει αν όχι την πρώτη ερώτηση στον Α. Σαμαρά, τουλάχιστο μία απο τις πρώτες.
Γονυπετής ο φίλτατος κόκκινος Πάνος, υπέκυψε στις απαιτήσεις της Σπυράκη και η ρεπόρτερ του Mega, ενεφανίσθη με το πλούσιο μπούστο της να ραπίζει τον αρχηγό της ΝΔ με τον εφυή και χειμμαρώδη λόγο της.
 Την ίδια στιγμή ο δύστυχος Ιορδάνης Χασαπόπουλος, τηλεφωνούσε στον Χυτήρη αναζητώντας τις απαντήσεις της Ιπποκράτους στην επίθεση του Σαμαρά.
Βλέπεις, μια τέτοια κρίσιμη μέρα επέλεξε ο πρωθυπουργός να γνωρίσει τον Πεταλωτή (Kαληνύχτα Τζον boy) στον Αχμαντινεζάντ με αποτέλεσμα να κλαίνε τα ορφανά-σαν τον Ιορδάνη- του στην Αθήνα.
Αυτή τη σθεναρή αντίσταση λοιπόν προέβαλλε κι ο Σαμαράς στους καναλάρχες του Μεγάλου καναλιού.
Η πλάκα στη περίπτωση των αστείων πολιτικών μας -και το δράμα τους ταυτόχρονα-, είναι το γεγονός ότι  οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου καναλιού-κυρίως ο Μπόμπολας και ο Βαρδινογιάννης-μόνο όταν έχουν "ειδικούς" λόγους παρεμβαίνουν στη διαμόρφωση της γραμμής του.
Συνήθως ζητάνε το "καρπούζι να μοιρασθεί στα ίσα" και αφήνουν την ομάδα του Χρήστου Παναγιωτόπουλου να κάνει παιγνίδι.
Οι πολιτικοί μας λοιπόν, εκπαιδευμένοι σαν τον σκύλο του Παυλώφ, ακούνε Mega και υποκλίνονται-τους έχει γίνει δευτέρα φύσις.
Έτσι για παράδειγμα, εάν του χρόνου στη "πρωθυπουργική" συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ, δεν εμφανισθεί ο Γιώργος Παπανδρέου-πράγμα πολύ πιθανό-σε ελάχιστους θεατές θα προκληθούν απορίες για το που χάθηκε.
Εάν όμως δεν υποβάλλει την πρώτη ερώτηση ο Γιώργος Παπαχρήστος, θα προκληθεί μείζον θέμα στην εγκεφαλική Ιπποκράτους, καθότι μία τέτοια ανατροπή θα τους βγάλει απο την οικεία κόλαση της συνήθειας.
Μ αυτού του είδους τα δουλικά πολιτικά επιτελεία των κομμάτων εξουσίας, το καράβι "Ελλάς" ταξιδεύει στους αγριεμένους ωκεανούς με το πλήρωμα έτοιμο ανα πάσα στιγμή να σηκώσει λευκή σημαία στο πρώτο Πειρατικό που θα τους πλευρίσει και τους επιβάτες άβουλα πρόβατα να περιμένουν το τέλος.
Και του χρόνου...
http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3023

1 σχόλια:

Oρθόδοξος είπε...

Καλημέρα !
Επισκεφτείτε το νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο ιστολόγιο “ΑΘΕΪΑ, η άρνηση της αλήθειας”. Γίνετε μέλη και καταθέστε τις απόψεις σας.

http://eatheia.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου