Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Οι Λαθρομετανάστες της Νομικής, ο κύριος Ντίνος Ρουτζούνης της Kapa Research και το… συναφές “ΙΔΡΥΜΑ ΥΠΑΤΙΑ”

ΚΑΛΟ ΣΕΦΤΕεεεεε ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΕεεεεεε!!!!!

Την αφορμή μου την έδωσε ο φίλος “ΖΕΙΔΩΡΟΝ“, που πρώτος μου έστειλε την ανάρτηση του Που “φιλοξενούνται” οι λαθρομετανάστες και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του μεγάρου, για τον νέο ξενώνα των λαθρομεταναστών-ΠΕΛΑΤΩΝ. Μετά, ψάχνοντας για φωτογραφίες του πρώην και άνευ Κνίτη και νυν ακριβού ΠΑΣΟΚου άνευ σοσιαλισμού, Ντίνου Ρουτζούνη ιδιοκτήτη της Kapa Research, δεν βρήκα (περιέργως) ούτε μία (από κάτι φυλάγεται αυτός).
Έψαξα τότε το κτίριο και είδα ότι δεν ήταν ένα απλό νεοκλασικό ντουβάρι που πρόσφατα ανακαινίσθηκε, ΑΛΛΑ, Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΜΚΟ, “ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ” με το ψευδώνυμο “ΥΠΑΤΗ”, άνευ του αναγκαίου (ή κρυφού) καταστατικού αετονύχηδων. Ούτε μέλη φαίνονται…. Τι διάολο, μασονική στοά είναι η ΥΠΑΤΗ???????????

 

Όπως κάθε ΜΚΟ που σέβεται τις διασυνδέσεις της και την αυτοπροβολή της, η πολυτελέστατη ΜΚΟ του πρώην Κνίτη άνευ σοσιαλισμού Ντίνου της Kapa Research και της ΥΠΑΤΗΣ, έχει την .ORG ιστοσελίδα της http://www.hypatiainstitute.org/el/ , από όπου και το υλικό που βλέπετε. Και δείτε το καλά. Εκεί μέσα, οι από τους σκοπούς μη κατονοπμαζόμενες προσωπικότητες της επιστημονικής, οικονομικής και πολιτικής επιστήμης σύμπασων των απατών, θα κατεβάζουν ιδέες, αρχής γενομένης από τις λαθροεισαγωγές λαθρομεταναστών και από τις ασκήσεις κατάργησης του Πανεπιστημιακού ασύλου!!!!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ, δεν έσκουζα εδώ και μέρες άδικα που ξεμπρόστιαζα τα συνεταιριλίκια.

 

Το πολύτιμο ερευνητικό υλικό τους, αυτοί οι μεταδικτατορικοί δικτάτορες του Ντίνο Ρουτζούνη, θα το πουλάνε στην εκάστοτε κυβέρνηση της παρούσης Μπανανίας (δείτε θεματολογία να καταλάβετε, ότι έχουν στόχο όλα τα γαμώ τα υπουργεία μας), και τις εισπράξεις τους θα τις ξοδεύουν ούλες και μαζεμένες, για τη συντήρηση του παλατιού του Ντίνου του πρώην Κνίτη, του άνευ σοσιαλισμού, και σε έξοδα παράστασης!!!! ΝΑΙ, γιατί ο Ντίνος ο πρώην Κνίτης και η γυναίκα του, έχουν πλέον πολλές δεξιώσεις με τεράστιο πλήθος γαλαζοαίματων κλπ διεθνών χαραμοφάηδων…..Έχουν απαρατήσει τα πάντα και μαζεύουν παλάτια νεοκλασικά και δεξιώσεις και αρχόντους, να έτσι, για να διώξουν από πάνω τους τη Κνίτικη τη ρετσινιά και τη μαυρίλα. Γι’ αυτό Ντίνο και πρώην Κνίτη άνευ σοσιαλισμού καθυστέρησα την ανάρτηση, γιατί μάζευα υλικό της χάϊ-σοσάϊτι παρέας. Πράγματι, πείσθηκα, ότι το ΚΚΕ έχει τη μαγαλύτερη και ακριβότερη παραγωγή… πλουτοκρατών!!! Λίγη πρόκληση ζητώ… Μια τόση δα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου