Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Παράνομος αλλοδαπός από την Κένυα με το όνομα Ομπάμα συνελήφθη στις ΗΠΑ

Είναι ο μεθυσμένος άντρας που χτύπησε το αυτοκίνητο της αστυνομίας θείος του προέδρου των ΗΠΑ;

Είναι παράνομος αλλοδαπός.
Είναι από την Κένυα.
Το όνομά του είναι ο Ομπάμα.
Και τώρα, έχει συλληφθεί.

Όχι, δεν είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά ο 67χρονος Onyango Ομπάμα ο οποίος έγινε πρωτοσέλιδο στην πόλη Framingham της Μασαχουσέτης, μετά από αναφορές ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και σχεδόν χτύπησε με το αυτοκίνητό του ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας την Τετάρτη το βράδυ.


Σύμφωνα με την MetroWest Daily News, μετά την σύγκρουση, ο Ομπάμα υπεβλήθη σε έλεγχο με αλκοτέστ και βρέθηκε να έχει αλκοόλ στο αίμα του σε ποσοστό 0,14, όταν το όριο είναι 0,08.


Αυτός ο Ομπάμα όχι μόνο έχει το επίθετο του Προέδρου των ΗΠΑ, αλλά το μικρό του όνομα, Onyango, είναι το επώνυμο της θείας του προέδρου Zeituni Onyango, η οποία επίσης ήταν παράνομη αλλοδαπή που ζούσε στη Μασαχουσέτη.

Η εφημερίδα The Washington Times αναφέρει ότι όταν ρωτήθηκε κατά την κράτηση αν ήθελε να κάνει μια τηλεφωνική κλήση για να κανονίσει ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο για να βγει, ο Onyango Ομπάμα απάντησε: ". Νομίζω ότι θα καλέσω τον Λευκό Οίκο"!

Αυτό δίνει κάποιες υπόνοιες ότι ο συλληφθής θα μπορούσε να είναι ο "Θείος Omar" του προέδρου, ο οποίος αναφέρεται στην αυτοβιογραφία του Προέδρου, "Όνειρα από τον πατέρα μου», ("Dreams From My Father"), όπως αναφέρθηκε από τους Times του Λονδίνου.

Οι Times έγραφαν το Νοέμβριο του 2008, "οι ερευνητές δημοσίων εγγράφων βρήκαν τα ίχνη του Ο. Onyango Ομπάμα, που είναι το πραγματικό όνομα του θείου του Ομάρ, στη Βοστώνη. Μία φίλη και πρώην σπιτονοικοκυρά είπε ότι τώρα χρησιμοποιεί το όνομα Ομπάμα Onyango".

 

Η Daily News αναφέρει ότι ο Onyango Ομπάμα κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνευματωδών ποτών και οδήγηση που θέτει σε κίνδυνο άλλους. Κατηγορήθηκε επίσης για τη μη χρήση του φλας και δήλωσε αθώος στις κατηγορίες.

Ο Ομπάμα φέρεται να έχει ένταλμα σύλληψης από την ομοσπονδιακή υπηρεσία μετανάστευσης και τελωνείων, (ICE) η οποία τον διέταξε προηγουμένως να απελαθεί και να επιστρέψει πίσω στην Κένυα.

Δείτε το βίντεο:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου