Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ελεος με τον Χαρδαβέλλα...Τώρα τον έπιασε ο πόνος; ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Δείτε τίτλο: Ο μέχρι χθες Τουρκοφάγος που εγκαλούσε απο το Μπουρνάζι την εκάστοτε κυβέρνηση γιατί δεν βγάζουμε τα πετρέλαια!

Έρχονται οι Τούρκοι στο Αιγαίο... Kραυγάζει απο την σελίδα του... newsbomb.gr του Κώστα Χαρδαβέλλα
Τον ξαφνικό έρωτα Ελλάδας – Ισραήλ θα τον πληρώσουμε πανάκριβα τις επόμενες εβδομάδες με τις επιθετικές ενέργειες που έχουν σχεδιάσει οι Τούρκοι να τις εκδηλώσουν στο αέρα και τη θάλασσα του Αιγαίου σε μία επίδειξη δύναμης στον άξονα Ελλάδα- Κύπρος –Ισραήλ.

Πληροφορίες από την Τουρκία μιλούν για τον καταρτισμό σχεδίων εξόδου στο Αιγαίου του τουρκικού στόλου που ναυλοχεί στα παράλια της Τουρκίας απέναντι από τα ελληνικά νησιά. Το σχέδιο της τουρκικής στρατιωτικής ηγεσίας περιλαμβάνει έναρξη περιπολιών τις αμέσως επόμενες ημέρες, δύο φρεγατών και τριών αντιτορπιλικών μέσα στο Αιγαίο.

Τώρα ή ο Χαρδαβέλλας τα έχει κάνει από τον φόβο του ή κάποιο σχέδιο είναι σε εκτέλεση ο μέχρι χθες όψιμος πατριώτης μετατράπηκε σε σοβαρή φωνή της λογικής !
Κωστάκη όταν η Φρεγάτα έκοβε βόλτες έξω απο το Σούνιο φώναζες γιατί δεν αντιδρούσαμε τώρα τι έπαθες θυμήθηκες τις αριστερές σου καταβολές για την φιλία των Λαών; Σιγά ρε κουμπάρε μην μας πιάσει ο φόβος για την Τυνησία και μας στείλουν αραπάδες. Λίγη ντροπή βρε... Εκτός και αν φοβάσαι μην σου πάρουν το σκάφος...

http://trikalagr.blogspot.com/2011/09/blog-post_1731.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου