Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η κυβέρνηση προκαλεί και η Ν.Δ… παρακολουθεί!!!

Χθές ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε στη Βουλή των Εφήβων και παρακολούθησε τη συνεδρίαση κρατώντας σημειώσεις σ’ ένα IPad! Χωρίς να ντραπεί που έκανε επίδειξη νέων τεχνολογιών στα παιδιά, όταν τα σχολεία δεν έχουν βιβλία

Να έρθουμε τώρα στην Υπουργό Παιδεία: Η κ. Διαμαντοπούλου αποτελεί τον ορισμό της πολιτικού – δημιούργημα κομματικού σωλήνα.

Από τα 25 της …σιτίζεται από το …Πρυτανείο.

Στέλνει τα παιδί της σε ιδιωτικό σχολείο και ανέλαβε να …αναμορφώσει την δύσμοιρη ελληνική παιδεία;

Πέρσι, σε μια έξαρση λαϊκισμού, κατάργησε τη βάση του 10 για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια.

Τα είδατε φέτος τα αποτελέσματα!

Ένα από τα σίγουρα πράγματα σ΄ αυτή τη χώρα, είναι η έναρξη του σχολικού έτους. Είναι δυνατόν να αφήσει τα σχολεία χωρίς βιβλία;

Αν η εκλεκτή της Μπίλντερμπέργκ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μια προγραμματισμένη ανάγκη, τότε τι να ελπίζουμε αν προκύψει κάτι έκτακτο;

Η κ. Διαμαντοπούλου, αν είχε στοιχειώδη ευθιξία έπρεπε να είχε υποβάλλει την παραίτησή της. Ως αναποτελεσματική και παταγωδώς αποτυχούσα.

Αλλά που τέτοια ευαισθησία; Η συγκεκριμένη υπουργός, εκλεκτή των κρατικοδίαιτων νταβατζήδων έχει μπερδέψει την πολιτική με τις δημόσιες σχέσεις. Ο μόνος τομέας στον οποίο διακρίνεται!

Εκεί βέβαια δρέπει δάφνες και ο αντίστοιχος τομεάρχης της Ν.Δ. κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος. Που κάνει αντιπολίτευση από τη …Μύκονο!
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος μετά του κ. Αντώναρου που δήλωσε σήμερα
ότι "κανένας δεν έχει την απόλυτη συνταγή, ακόμα και η ΝΔ".

Αν αυτά τα πράγματα συνέβαιναν με κυβέρνηση Ν.Δ. οι πασόκοι θα είχαν πιάσει τις ραχούλες και τους κάμπους και θα κατασκήνωναν στα τηλεοπτικά παράθυρα.

Και θα απαιτούσαν την άμεση παραίτηση του αρμοδίου υπουργού.

Στη Ν.Δ. κάνουν αντιπολίτευση με …γραπτές ανακοινώσεις!

Έτσι δεν ανατρέπονται καθεστωτικές κυβερνήσεις!

Αδέξιος Δεξιός

http://www.antinews.gr/2011/09/06/120616/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου