Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: Φρενοβλάβεια εμπαιγμού


Οι κομματικοί θίασοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ιλαρότητας. Το γλοιώδες και το γελοίο σε αυτούς τους δύο κυβερνητικούς θιάσους της ευρω-χούντας έχουν πάρει αποκρουστικές μορφές. Έχουν ξεπεράσει και το «όνειδος» της πολιτικής, τον κλόουν-«λαγό», τον Καρατζαφέρη…
Και δεν μιλάμε φυσικά για τα τεχνάσματα των προεκλογικών κοκορομαχιών τους.

Δύο κόμματα εκφραστές και υπηρέτες των ισχυρών οικονομικών κέντρων της εξουσίας, σήμερα πειθήνια ανδρείκελα της ευρω-χουντικής ΦΡΙΚΗΣ, δεν θα μπορούσαν να έχουν ΚΑΜΙΑ πολιτική διαφορά, ούτε στο επίπεδο της καθεστωτικής διαχείρισης: Ταυτίζονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ σε όλα, σαν πωρωμένοι «εκτελεστές» των «μαφιών» του χρήματος.

Πάντα, σήμερα δε σε αχαλίνωτο βαθμό, επιδίδονται σε τεχνάσματα διαφωνιών και «στημένες» φιέστες κοκορομαχιών, μέσω του τελετουργικού θεάματος των δημοσιογραφικών τους «μπράβων»…

Όσο, λοιπόν, και αν έχουν πάρει, σήμερα, αυτά τα τεχνάσματα της απάτης και του εμπαιγμού μας υστερικές διαστάσεις, μας «ταράζουν» επικίνδυνα το νευρικό μας σύστημα, αλλά δεν μας εκπλήσσουν…

Αυτό που δεν μπορεί, ακόμα, να αντέξει το στομάχι μας είναι αυτό το ιστορικά ασύστολο, απίθανο και απίστευτο θράσος της ψυχωτικής αχρειότητας και γελοιότητας των παρασίτων του ΠΑΣΟΚ: Θράσος δωσίλογης μοχθηρίας και παχύδερμης αναισθησίας.

Πριν από ένα μήνα περίπου ο «συγκεντρωσιάρχης» του Ανδρέα, ο Γ. Παναγιωτακόπουλος, πάντα «γλείφτης» κάθε προέδρου, βεβαίως «γλείφτης» με «αριστερές» αντιπολιτευτικές κορώνες, ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ από μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, καταγγέλλοντάς το ότι έφερε:
«μαζική φτώχεια, εθνική υποτέλεια, κόψιμο συντάξεων, εκχώρηση δημόσιου πλούτου, ανεργία και εργασιακό μεσαίωνα».

Υπογράμμισε επίσης ο «αγέρωχος» Γιώργος:

«Η Ελλάδα περνά στην ιστορία της πολιτικής πρωτοτυπίας αφού καταφέρνει να αντικαταστήσει τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό από τον εκλεκτό των αγορών και των μεγάλων τραπεζικών συμφερόντων. Έχουμε το Βατερλό της πολιτικής απέναντι στο χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο. Η Ελλάδα απέκτησε Κυβέρνηση οπερέτα, ακυρώνοντας την αιρετή από το λαό κυβέρνησή του, με συμμετοχή ακροδεξιών βουλευτών...».

Αυτός, λοιπόν, ο «αριστερός αγωνιστής», ανακάλεσε την παραίτησή του και «στρατεύεται πλήρως στον προεκλογικό αγώνα της παράταξης, ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου».

Δεν μπορούμε να μην ξαναγράψουμε τα παρακάτω λόγια που έχουμε τονίσει πολλές φορές:

«Το "λίπος" της παρασιτικής αχρειότητας έχει γίνει καθεστώς στο ΠΑΣΟΚ και δεν καίγεται με τίποτα: ΣΗΜΕΡΑ, κάτω από την επιδερμίδα της καλοαναθρεμμένης πασοκικής «αλητείας» κατακάθεται το ξύγκι του πιο αποτρόπαιου πολιτικού αμοραλισμού, της αχαλίνωτης διπροσωπίας, της εκτυφλωτικής φαυλοηλιθιότητας, της χυδαιότητας και της μοχθηρής κακογουστιάς…».

http://resaltomag.blogspot.com/2012/03/blog-post_3562.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου