Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ν. Κακλαμάνης: κ. Σαμαρά, δεν ψήφισα την ένταξη στην ΟΝΕ γιατί εσύ μου είπες ότι μας δουλεύουν!!!

Από τη χθεσινή ομιλία του Ν. Κακλαμάνη στην Κ.Ο της ΝΔ:

"Σας υπενθυμίζω ότι στις 2 Μαΐου το 1998, ευρωβουλευτής με αρχηγό εσένα Πρόεδρε, δεν ψήφισα το ευρώ, γιατί εσύ μου είπες ότι μας "δουλεύουν": «Δεν πρόκειται για ΟΝΕ αλλά για ΝΕ» μου είπες...

Και μεταξύ αυτών, που με πλαστά στοιχεία, όπως κι άλλες χώρες, έβαλαν την Ελλάδα στο ευρώ, ήταν όπως όλοι ενθυμούμεθα οι κύριοι Παπαδήμος και Στουρνάρας, σύμβουλοι του τότε Πρωθυπουργού."

"Κύριε Πρόεδρε, κύριοι και κυρίες συνάδελφοι, οφείλουμε να ομολογήσουμε, ΟΛΟΙ, ότι πριν από 4 μήνες άλλα υποσχεθήκαμε και άλλα τελικά πράττουμε, 4 μήνες μετά. Μιλήσαμε για 18 ισοδύναμα μέτρα, ώστε να μη κοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις. Και τελικά μειώνονται και οι μισθοί και οι συντάξεις.

Προεκλογικά είπαμε ακόμη: Για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, για Εξεταστική, ώστε να ξεκαθαρίσουμε πως φθάσαμε ως εδώ, για ένα πιο δίκαιο φορολογικό σύστημα.
Αντ’ αυτών, κυκλοφόρησαν δήθεν λίστες, για δήθεν φοροφυγάδες…

kolotoubes.blogspot.gr

1 σχόλια:

Unknown είπε...

...βρισκόμαστε στην εποχή του γλύφω εκεί που έφτυναν, χαρακτηριστικότερε βλέπε την ΠΛΗΡΗ και 100% δικαίωση "ΓΑΠ" στις πολιτικές του επιλογές, τότε τον έφτυναν οι σημερινοί 3 "εκτρωματικοί" και σήμερα γλύφουν ΕΚΕΙ που πατούσε ο "ΓΑΠ" όλος ο συμφερτός δικό σας.

Δημοσίευση σχολίου