Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΤΙΠΟΤΑ δεν σώζει και τη νέα ακροδεξιά κυβερνητική σύνθεση

Οι ποσοτικές συσσωρεύσεις οδηγούν στα ποιοτικά άλματα: Σε νέες ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ.

Αυτός ο νόμος της διαλεκτικής επαληθεύεται και στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Οι «ποσοτικές συσσωρεύσεις» της «συγκατοίκησης» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, στα κατοχικά χρόνια των Μνημονίων, οι «συσσωρεύσεις» των «παζαρεμάτων» και των κυβερνητικών ισορροπιών, και βασικά οι «συσσωρεύσεις» του δωσιλογισμού τους, οδήγησαν στο «ποιοτικό άλμα»: Στη ΣΥΝΘΕΣΗ, σε μια ταυτότητα.

Μπορεί ακόμα ο τύπος, η φόρμα, η κομματική ονομασία να μην έχει αλλάξει, αλλά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν γίνει σάρκα μία.

Για την ακρίβεια: Ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ ενσωματώνεται πλήρως στη ΝΔ.

Η διαλεκτική της ιστορίας παίζει παράξενα παιχνίδια.

Η ΝΔ, επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή είχε μπει, με ορμή, στο δρόμο της πασοκοποίησής της. Προσαρμόστηκε στο κράτος του ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ στα χρόνια των Μνημονίων, το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ, ανήγαγε την πασοκική ελονοσία (πασοκοποίηση του κράτους και της πολιτικής), σε δωσίλογο και φρενοβλαβή υπηρέτη του μαφιών του χρήματος και του 4ου Ράιχ.

Δηλαδή ο πασοκισμός έγινε ακραίο και μοχθηρό νεοφιλελεύθερο γρανάζι του πλανητικού φασισμού: Ατόφια ακροδεξιά πολιτική κακουργία.

Η ΝΔ, σαν ο «κλασσικό» πόλος του νεοφιλελευθερισμού, «πήδησε» από το «στάδιο» της πασοκοποίησή της στο σημερινό «στάδιο»: του ακροδεξιού νεοφιλελευθερισμού: Στο φασισμό του 4ου Ράιχ.

Η κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν η αναγκαία, προπαρασκευαστική φάση που «πάντρεψε» και ταύτισε τις δύο δωσίλογες κακουργίες (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ).

Η κυβέρνηση Σαμαρά επιτάχυνε αυτές τις διαδικασίες μίξης και σύνθεσης των δύο κομμάτων.

Το σημερινό κυβερνητικό σχήμα αποτυπώνει αυτή τη «συνθετική» ταύτιση…

Το ΠΑΣΟΚ έχει πάψει (προ πολλού βέβαια) να υπάρχει. Ένα κομμάτι του ενσωματώθηκε πλήρως στον ΣΥΡΙΖΑ (η καρικατούρα του πασοκισμού) και το άλλο (η κληρονομιά του Σημίτη και του Γιωργάκη) έγινε ΝΔ: Έγινε το αιχμηρό και δηλητηριώδες βέλος της ακροδεξιάς μοχθηρίας και της πραξικοπηματικής αυθάδειας.

Αυτή η «νέα σύνθεση» αποτελεί την πιο αποτρόπαια αιχμή του πλανητικού φασισμού. Είναι μια «σύνθεση» ψυχρών και πωρωμένων εκτελεστών, μια «σύνθεση» με ένα και μόνο στόχο: Να εκτελέσει τα τελευταία συμβόλαια θανάτου των μαφιόζων του χρήματος.

Θα ήταν για γέλια όλο αυτό το σκηνικό και οι φαιδρότητες του ανασχηματισμού, αν δεν βρισκόμασταν στην κόψη του ξυραφιού και αν δεν ζούσαμε αυτή την τραγωδία της ολοκληρωτικής καταστροφής μας.

Βρισκόμαστε μπροστά σε δωσίλογα ανδρείκελα αδίστακτα και με ασύλληπτη φρενοβλάβεια κτηνωδίας και μοχθηρίας. Είναι ικανά για όλα. Να ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ σε μια νύχτα και την κατοχική Βουλή τους.
Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ.

Φυσικά η δικτατορική τους αλαζονεία και δωσίλογη αυθάδειά τους, τους καθιστά εντελώς τυφλούς.

Καταρρέουν και βλέπουν ρόδινα όνειρα…

Είναι τέτοια η κρίση και τα αδιέξοδά τους, τόσο σάπια όλα και τόσο ογκώδης η συσσωρευμένη λαϊκή ΟΡΓΗ και ΑΗΔΙΑ που τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει την παταγώδη κατάρρευσή τους. Ο,ΤΙ και να κάνουν δεν θα σωθούν...

Πολύ σύντονα θα υπάρξει το σπίρτο της ανάφλεξης, της ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ…

resaltomag.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου