Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Αντώνης Σαμαράς: Ο Μεγάλος Ιστορικός Ηγέτης του ΠΑΣΟΚ

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι αναμφίβολα ο Μεγάλος Ιστορικός Ηγέτης του ΠΑνελλήνιου ΣΟσιαλιστικού Κινήματος.

Σε σημείο που να κάνει όλους τους προηγούμενους Προέδρους να φαίνονται άκακα γατάκια.

Ποιός Ανδρέας; Ποιός Σημίτης; Ποιός ΓΑΠ;

Ο Αντώνης ο Σαμαράς έχει καταφέρει ότι δεν κατάφεραν όλοι οι προηγούμενοι ηγέτες μαζί.

Και να γιατί:

Είναι ο μοναδικός που κατάφερε να ρίξει τον Μητσοτάκη.
Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες κομματόσκυλα. Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Ανδρέας. Ότι δεν μπόρεσε να πετύχει ο Βαγγέλης ο Γιαννόπουλος με χιλιάδες ώρες εκπομπών στο Καναλι 29. Αυτό κατάφερε να κάνει μόνος του ο Αντώνης

Οχι μόνο έσωσε το ΠΑΣΟΚ το 92, αλλά και του άνοιξε τον δρόμο για την θριαμβευτική επιστροφή στην εξουσία.
Σε μια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ, όταν ο ιδρυτής του Κινήματος βρισκόταν μεταξύ ενός καθετήρα και της κυλότας της Μιμής, ο Αντώνης ήταν αυτός που έσωσε την παράταξη των λαμόγιων επαναφέροντάς την στην εξουσία.

Και είναι ο ίδιος άνθρωπος που ξανασώνει το ΠΑΣΟΚ το 2013

Η μοίρα τό ‘φερε ωστε να είναι ο ίδιος άνθρωπος που αναλαμβάνει την παλινόστηση του ΠΑΣΟΚ το 2013. Τη στιγμή που οι μισοί Πασόκοι βρίσκονται στον προθάλαμο του Κορυδαλλού, και οι άλλοι μισοί στου ψυχολόγου, ο Αντώνης, σαν στοργικός πατέρας, παίρνει από το χέρι το κίνημα. Και επαναφέρει στο προσκήνιο ονόματα που σφράγισαν την ιστορία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της Ελληνικής επιθεώρησης: Την Φώφη, τον Πάρι, τον Ανδρέα τον Λοβέρδο κλπ.

Είναι ο νέος αγαπημένος όλων των εκδοτικών συγκροτημάτων. Κάτι που μόνο ηγέτες του ΠΑΣΟΚ είχαν στο παρελθόν.
Δεν είναι τυχαίο οτι ο Αντώνης σήμερα απολαμβάνει της συγκλονιστικής προστασίας από το σύνολο των διαπλεκόμενων εκδοτών. Από τον Ψυχάρη και τον Μπόμπολα, μέχρι τον Κομιστή και τον Αλαφούζο, όλοι πίνουν νερό ατο όνομα του Αντώνη. Ένα προνόμιο που στην σύγχρονη πολιτική ιστορία, μόνο ηγέτες του ΠΑΣΟΚ είχαν.

Διέλυσε οριστικά τη ΝΔ.
Ο Αντώνης, όχι μόνο την έριξε τη ΝΔ στο χειρότερο εκλογικό της ποσοστό, αλλά την έχει ουσιαστικά τελειώσει μετατρέποντάς την σε Πολιτική Άνοιξη. Ένα κόμμα γελοίων σαλτιμπάγκων τύπου Μουρούτη και Άδωνη. Τους Συμπιλίδηδες του 21ου αιώνα.

amantomatimou.wordpress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου