Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Αξιοκρατία, διαφάνεια, ήθος!

Στην Ελλάδα η Siemens δεν λάδωνε πολιτικούς. Ποιος το λέει αυτό; Ο Χριστοφοράκος! Λάδι είδε μόνο σε βαφτίσια...

Φίλε αναγνώστη. Εχεις μικρές δυσκολίες στη χώνεψη; Μεγαλύτερες στην εύρεση φαγητού για να το χωνέψεις; Νιώθεις κατηφής, ανέμπνευστος, καντήφλας; Μήπως η αποχώρηση του Χάρη -κάνε μας μια χάρη, κάτσε κάτω από τα βάρη- Θεοχάρη σε αποκαρδίωσε; Φίλη αναγνώστρια. Επαθες κατάθλιψη περιμένοντας τον ανασχηματισμό; Αισθάνεσαι κουρασμένη από την ανεργία; Γκαντεμόσαυρα και άφραγκη; Ολα δείχνουν μάταια, μουντά και γκρίζα;

Υπάρχει λύση για όλους! Η διάθεσή σας μπορεί να φτάσει τα προμνημονιακά επίπεδα δίχως να απαιτηθεί να περιμένετε την πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο. Μόνο μια ματιά να ρίξετε στο υπόμνημα που έστειλε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος στις ελληνικές Αρχές (όσες έχουν απομείνει, τέλος πάντων), όπου ζητάει την άρση των ενταλμάτων που τον βαρύνουν για την υπόθεση του ΟΤΕ. Εκεί, μ' ένα στιλ που ξεπερνάει τις καλύτερες στιγμές του Ψαθά, του Σακελλάριου, του Πρετεντέρη (του Κώστα, όχι του Γιάννη), του Γιαλαμά και του Τσιφόρου, ο Μιχάλης όλων των Ελλήνων (φορολογουμένων) αρνείται τις άδικες κατηγορίες που τον βαραίνουν - και καλά ότι... λάδωνε πολιτικούς για να παίρνει δουλειές η εταιριούλα του, η αγία Siemens.

Αρκτοι, δρυμοί

Είναι ο Πάπας καθολικός; Αφοδεύουν αι άρκτοι εις τους δρυμούς; Χιονίζει στη Γριλανδία; Εχει κουνούπια ο Αμαζόνιος; Κολυμπάνε τα ψάρια στον Ειρηνικό; Αυτονόητες δεν σας φαίνονται οι απαντήσεις στα προαναφερθέντα ερωτήματα; Ε, άλλο τόσο αυτονόητα και αυταπόδεικτα είναι όλα όσα γράφει στο υπόμνημά του ο άσπιλος και αδίκως κατηγορηθείς Χριστοφοράκος. Πάρτε μια καλή γεύση: «Δυστυχώς και εν αγνοία μου δημιουργήθηκε από ορισμένους ανθρώπους εσκεμμένα και για ευνόητους λόγους ένα κλίμα φημών, αβάσιμων υποψιών, όπως για παράδειγμα ότι ίσως υπήρχε ένα CD ή μια λίστα με ονόματα πολιτικών, τους οποίους δήθεν είχα δωροδοκήσει... Αυτές οι υποψίες και φήμες ήταν όλες ανεξαιρέτως εντελώς αβάσιμες και για ακόμη μία φορά τονίζω ότι δεν είχα καμία ανάμειξη σε πράξεις δωροδοκίας, ούτε σε σχέση με τον ΟΤΕ ούτε με πολιτικούς ούτε σε σχέση με το C4I ούτε σε σχέση με άλλη υπόθεση».

Τελικά οι Γερμανοί είναι ταυτόχρονα και πολύ μεγάλα κορόιδα και εξαιρετικοί επαγγελματίες! Από τη μια φαίνεται ότι πλήρωναν τον μισθό του Χριστοφοράκου για το τίποτα και από την άλλη πήραν τόσες κρατικές δουλειές με το... σπαθί τους. Αξιοκρατικά!

Παναγιώτης Λιάκος

dimokratianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου