Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Γραβάτα δεν φοράς, σταυρό δεν κάνεις, αλλά κιπά φοράς! Πως γίνεται, Αλέξη;

«Αντισυστημικός» – Όχι στη γραβάτα!
Άθεος – Όχι στο σταυρό και τον θρησκευτικό όρκο.
Την κιπά όμως τη φόρεσε στο Ισραήλ!


Θέλει ο σιωνιστής να κρυφτεί μα η χαρά δεν τον αφήνει. Φειδωλή η φωτογράφιση της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο μουσείο του Ολοκαυτώματος και ελάχιστα “γκρο πλαν” με τον Τσίπρα να καταθέτει στεφάνι με την κιπά στο κεφάλι.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά την έξοδο από το Μουσείο ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε: «Βρισκόμαστε σε έναν τόπο με ιδιαίτερο ιστορικό συμβολισμό. Στην πρώτη μου επίσκεψη ως πρωθυπουργός στην Ιερουσαλήμ ζήτησα να επισκεφθώ το μουσείο του Ολοκαυτώματος που είναι ορόσημο στην σύγχρονη ιστορία και γιατί είναι καθήκον όλων μας αυτό το ορόσημο του Ολοκαυτώματος, την μαύρη κηλίδα της ιστορίας να μην τη ξεχνάμε, για να μην επιτρέψουμε σε κανέναν που θα ήθελε να την επαναλάβει. Να αντισταθούμε στην ιδεολογία του μίσους, στον ρατσισμό και να μετατρέψουμε αυτή την πόλη από πόλη βίας και εχθροπραξιών σε πόλη ειρήνης και ειρηνικής συμβίωσης».

Ναι, να γίνει ειρήνη για να μπορέσει να έρθει και ο Μεσσίας που αναμένουν οι Εβραίοι. Μόνο που για να γίνει ειρήνη, το τέρας που λέγεται Κράτος του Ισραήλ, πρέπει να έχει πρώτα καταβροχθίσει και άλλα εδάφη και πλούτο, πλην της Γης των Παλαιστίνιων που έχει ήδη πράξει και στοχεύει στην πλήρη εξαφάνισή τους. Τώρα σειρά έχουν τα Συριακά εδάφη και τη βουλιμία τους γευόμαστε όλοι με τον πόλεμο που άναψαν εκεί κατά του Άσαντ.

Καμαρώστε έναν ακόμα σιωνιστή προσκυνητή:





Γιατί οι πολιτικοί που δεν είναι Εβραίοι πρέπει να φοράνε κιπά;

Δεν είναι από υποχρέωση, είναι από αναγνώριση και σεβασμό, αυτόν που δεν έχει ούτε για την Βουλή, ούτε για το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη -εδώ στέκεται σούζα προσοχή, δεν χασκογελάει και δεν έχει τα χέρια στην τσέπη – και φυσικά, ο σεβασμός προς τους συμπολίτες τους, είναι θέμα εκτός οποιασδήποτε συζήτησης.

Θέλει ο σιωνιστής να κρυφτεί, μα η χαρά δεν τον αφήνει…

nea.allnewz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου