Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Ο Ομπάμα αποφάσισε να πολεμήσει το ISIS επειδή είδε ταινία του Μπάτμαν!

Φαίνεται ότι έχουμε παρεξηγήσει την εξωτερική πολιτική του Ομπάμα όλο αυτό το διάστημα. Κάναμε λάθος που τον συνδέαμε με αριστερές ιδέες. Ο Ομπάμα έχει τη συναισθηματική ηλικία ενός 12χρονου. Θα έπρεπε να ψάχναμε σε ταινίες με σούπερ ήρωες.

Σύμβουλοι του Ομπάμα θυμούνται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφερόταν σε ένα κρίσιμο σημείο της ταινίας του 2008, ‘The Dark Knight’, με τον “Μπάτμαν”, για να εξηγήσει όχι μόνο πώς κατανοεί ο ίδιος τον ρόλο του Ισλαμικού Κράτους, αλλά πώς κατανοεί το ευρύτερο οικοσύστημα στο οποίο αναπτύχθηκε (η οργάνωση). Υπάρχει μία σκηνή στην αρχή όπου οι επικεφαλής της συμμορίας της Γκόθαμ συναντώνται. Αυτοί οι άνδρες δίχασαν την πόλη. Ήταν κακοποιοί αλλά υπήρχε κατά κάποιο τρόπο τάξη. Όλοι διοικούσαν την δική τους περιοχή. Και τότε έρχεται ο Τζόκερ και βάζει σε όλη την πόλη φωτιά. Το ISIS είναι ο Τζόκερ. Έχει τη δυνατότητα να βάλει φωτιά σε μία ολόκληρη περιοχή. Για αυτό πρέπει να το πολεμήσουμε», γράφει δημοσίευμα του Atlantic.

Απλά φανταστείτε πως θα αντιμετώπιζαν αυτή την είδηση τα media αν αλλάζαμε το όνομα "Ομπάμα" με το όνομα "Μπους".

Είναι γνωστό ότι τα «ανεξάρτητα» ΜΜΕ σάρκαζαν ανελέητα τον "βλάκα" Μπους που πήγε στο Ιράκ λόγω της Αγίας Γραφής. Για τον "έξυπνο" Ομπάμα που αποφάσισε να βομβαρδίσει το Ιράκ επειδή το Dark Knight ήταν στο DVD player του, δεν τρέχει μία. Ποιος ξέρει, ίσως κατέληξε στην επιβολή κυρώσεων στην Ρωσία λόγω του ‘Iron Man 2’.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου