Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Έρχονται Γερμανοί για επενδύσεις στην Ελλάδα


Αφού χορτάσαμε "επενδύσεις" Ζήμενς και HDW (αυτή που πληρώθηκε για να "επενδύσει" στον Σκαραμαγκά), και αφού η Λουφτχάνσα πήρε αυτά που ήθελε από την Ο.Α. (να' ναι καλά και οι συνδικάλες), και αφού ο ΟΤΕ έγινε DT από την πίσω πόρτα, τώρα έρχονται κι άλλοι Γερμανοί "για περαιτέρω διερεύνηση επενδυτικών ευκαιριών στους τομείς της ενέργειας, των νέων τεχνολογιών, του τουρισμού, της διαχείρισης απορριμμάτων και υγρών αποβλήτων".

Εν όψει της επίσκεψης, και για να μην ξεχνάμε, εμείς οι Ιθαγενείς, μας έκαναν λίγη ενημέρωση οι τηλεοράσεις και οι εφημερίδες ότι τα ραπανάκια θα μετακομίσουν βόρεια του Θεσσαλικού κάμπου λόγω ανθρωπογενούς φαινομένου του θερμοκηπίου.

Ανώνυμοι αξιωματούχοι της ΕΕ δηλώνουν δεξιά και αριστερά ότι οι οικολογικές και κλιματολογικές οργανώσεις Α-ΠΑΙ-ΤΟΥΝ από τους Ρώσους, τους Κινέζους, τους Αμερικάνους και τους Ιάπωνες να συνεχιστεί η συνθήκη του Κυότο.


Η συνθήκη του Κυότο είναι περίπου πεθαμένη, αλλά το Ράϊχ -- συγγνώμη, η Ε.Ε. -- την θέλει πώς και πώς για να πουλάνε φτερωτές και φωτοβολταϊκά στους Κάφρους και Δοσίλογους. Στην φωτό, οικολογικές οργανώσεις σε φεστιβάλ υπέρ της συνέχισης του Κυότο.

Στην χώρα των Κάφρων και Δοσίλογων, η J&P Άβαξ μειοδότησε και κέρδισε τον διαγωνισμό φωτοβολταϊκών στην Μεγαλόπολη. Ο κλέψας του κλέψαντος. Η απάτη είναι διακομματική (μην ξεχνάμε ότι και η ΝΔ ψήφισε τον Νόμο για τις ΑΠΕ). Εύχομαι, κύριοι J&P Άβαξ, (και ΤΕΡΝΑ, Ελάκτωρ και άλλοι ...κρατικοδίαιτοι) τα έσοδα από τα φωτοβολταϊκά και τα αιολικά, να τα φάτε σε γιατρούς. Οι τζίροι σας είναι λεφτά που δεν έχουμε, για φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/08/blog-post_25.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου