Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Το Βατικανό ετοιμάζει διάσκεψη σχετικά με την ύπαρξη των εξωγήινων

Το Βατικανό μας προετοιμάζει τώρα για το ‘μεγάλο μήνυμα’ που η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η NASA σχεδιάζουν να ανακοινώσουν σύντομα... Σε αναμονή για τη δημοσιοποίηση σύντομα, όλο και πιο συγκλονιστικών νέων που θα κυκλοφορήσουν σιγά - σιγά.

Ο πατέρας Jonathan Morris, καθολικός ιερέας από τη Νέα Υόρκη και ανταποκριτής για το Fox News Channel, ήταν ο πρώτος που ανέφερε για αυτό το επίσημο συνέδριο το οποίο έχει οριστεί να διοργανωθεί σύντομα (η ακριβής ημερομηνία δεν είναι ακόμη γνωστή) και τα αποτελέσματά του θα δοθούν στο κοινό.

Δείτε το βίντεο:


Το 2008, ο διευθυντής του Αστεροσκοπείου του Βατικανού στη Ρώμη, Χοσέ Γκαμπριέλ Φούνες, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα του Βατικανού «L'Osservatore Romano», ότι “η απεραντοσύνη του σύμπαντος επιτρέπει την ύπαρξη και άλλων μορφών ζωής – ακόμη και έξυπνων - εκτός του πλανήτη Γη” και ότι “η ύπαρξη εξωγήινων ουσιαστικά δεν έρχεται σε αντίθεση με την πίστη στο Θεό, διότι και αυτοί θα αποτελούν δημιουργήματά του”, ενώ υπογράμμισε, ότι με το αρνούμαστε την ύπαρξη εξωγήινων «θέτουμε περιορισμούς» στην δημιουργική ελευθερία του Θεού (!!!)

 

Ο ίδιος είχε δηλώσει παλαιότερα ότι «ο Άγιος Φραγκίσκος είχε μιλήσει στο κήρυγμά του για τον αδερφό Ήλιο και την αδερφή Σελήνη. Γιατί λοιπόν δεν εξετάζουμε κι εμείς το ενδεχόμενο να αναφερθούμε αδερφικά στον αδερφό Ε.Τ ;».

Δες το πλήρες το άρθρο: Βατικανό καλεί UFO!


http://redskywarning.blogspot.com/2011/08/blog-post_25.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου