Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Για πάτε στο Πρόγραμμα "λάστιχο" του ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Έχει γίνει χαμός με τον ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι δεν γράφει στο πρόγραμμά του για 100.000 προσλήψεις. Και πράγματι, αν πάτε στο σημερινό (άντε και προχθεσινό) site του δεν θα τις δείτε... τουλάχιστον όχι αν δεν ψάξετε πολύ καλά.

Αλλά συνεχίστε το διάβασμα... σας έχω λαβράκι:

Πηγαίνετε παρακαλώ στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ που έγινε cached στις 6 Μαίου 2012... δηλαδή ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ! Τι γράφει πάνω πάνω; "Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ". Τι ημερομηνία έχει δίπλα; 29-11-2011. (Έχω κρατήσει πλήρες screenshot σε περίπτωση που αλλάξει σύντομα η cache του Google).

Ψάξτε τώρα για τις 100.000 προσλήψεις. Τις βλέπετε; Ωραία... Τώρα πατήστε το Link πάνω πάνω στην σελίδα να σας πάει στο... αλλαγμένο κείμενο! Τι γράφει πάνω πάνω;"Σχέδιο της Γραμματείας για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ (2009)". Τι ημερομηνία έχει δίπλα; 11-4-2009

Τι δεν άλλαξαν; Τα σχόλια, τα αστεράκια και τον αριθμό προβολών (καθώς είναι νεότερος και μεγαλύτερος στο... παλιό "σχέδιο για το πρόγραμμα".

Τώρα θα μου πείτε... καθάρισαν κάποιο παλαιό έγγραφο!!! Μπα... απλά φρόντισαν να μην το βρούμε και αν το βρούμε να μας πούνε "γράφει σχέδιο της γραμματείας"... ΝΑΙ... απλά μέχρι πριν λίγες μέρες το είχαν ως "Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ" όπου μιλούσαν για 100.000 προσλήψεις. Όποιος έψαχνε με αυτές τις λέξεις το έβλεπε ΦΑΡΔΙΑ πλατιά όπως το έβλεπαν όλοι. Υπήρχε λοιπόν ή δεν υπήρχε σε σελίδα με τίτλο "Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ";

Δείτε και φωτογραφία με αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ... όχι τίποτε άλλο μην μας περνάνε και για κάφρους!!!

Στο νέο δεν μιλάνε βέβαια για αυτές... Όλως τυχαίως έχουν φύγει όλα τα νούμερα... Υπάρχει βέβαια διάχυτη η υπόσχεση προσλήψεων για κάλυψη όλων των κενών θέσεων. Απλά στο καινούριο "εκλογικό" πρόγραμμα έχουν ξεχάσει το πόσες είναι!!!


Εντάξει ρε ΣΥΡΙΖΑ... άλλαξε το πρόγραμμά σου λίγες μέρες πριν τις εκλογές και πες μας ότι σε ψήφισαν για το καινούριο σου πρόγραμμα!!! Γιατί φυσικά δεν μπορεί... όλοι για το καινούριο σε ψήφισαν!!!

vaspersview.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου