Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Βίντεο σοκ και φρίκης! Μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται στον Πειραιά!!!

Απίστευτες εικόνες ωμής βαρβαρότητας και πρωτοφανούς φρικαλεότητας κατέγραψε η κάμερα του Euronews σε συνοικία του Πειραιά, όπου Σιϊτες Μουσουλμάνοι εορτάζουν (!!!) την Ασούρα:



Οι αιμοσταγείς αυτές εικόνες ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αφού οι φανατικοί Ισλαμιστές βγάζουν ελεύθερα (!!!) δολοφονικά μαχαίρια και κοφτερές λάμες, προκειμένου να αυτομαστιγωθούν στο κέντρο μιας μεγαλούπολης όπως ο Πειραιάς!

Ποιος τους έδωσε την άδεια να κάνουν κάτι τέτοιο; Είναι βαρύτατες οι ευθύνες του τοπικού Δήμου και των Αρχών!

Αφιερώνουμε αυτό το βίντεο στους υπέρμαχους του "πολυπολιτισμού", που - όλως τυχαίως - υβρίζουν αισχρά και την Ορθοδοξία!

Αλήθεια, γιατί δεν πήγατε εκεί "προοδευτικοί" και "ελευθεριακοί" να πείτε στους Μουσουλμάνους πως αυτό που κάνουν δεν είναι... σωστό;

Γιατί δεν πάτε να κάνετε μια... "σατυρική λιτανεία", όπως κάνατε στα Εξάρχεια υβρίζοντας τον Γέροντα Παϊσιο;

Μήπως γιατί φοβάστε μην σας πάρει ξώφαλτσα καμιά... λάμα;;;

Επίσης, προτείνουμε στην κ. Κεφαλογιάννη, υπουργού Τουρισμού, να συμπεριλάβει αυτό το υλικό στην... διαφημιστική καμπάνια της Ελλάδας στο εξωτερικό!

Με σλόγκαν: "Έλα κι εσύ στην Ελλάδα του πολιτισμού!... Εκεί όπου μπορείς να κάνεις τα πάντα, μέχρι και να αυτομαστιγώνεσαι ελεύθερα και δημοσίως...!"

Υ.Γ. Τα ελεεινά εγχώρια τουρκοκάναλα κρύβουν επιμελώς τις εικόνες, για να μην ξυπνήσουν οι αφελείς τηλεθεατές των σουλεϊμάνηδων και δουν ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΤΙ μουσουλμάνος...!

hellas-orthodoxy.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου