Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Αν...

Αν μέσα σας μιλάει η Ελλάδα, αν η καρδιά σας φλέγεται και η ψυχή σας πυρώνεται από αυτή την πατρίδα, οι στίχοι των ποιητών μας είναι ο τόπος της συνάθροισής μας, είναι τα λόγια της ευθύνης, είναι το τραγούδι της ψυχής μας.

Αυτή η πατρίδα σήμερα βρίσκεται στο καντάρι των μοχθηρών που από πάντα ήθελαν να την μακελέψουν.

Η δική σου και η δική μου πατρίδα, η Ελλάδα, σήμερα μας ζητά να σταθούμε άξιοι και να τιμήσουμε το χρέος προς τους προγόνους που μας δόξασαν και προς τον Θεό που μας χάρισε ένα κομμάτι από τον Παράδεισο για να ζήσουμε.

Ευλογημένοι θα είναι όλοι όσοι σταθούν όρθιοι και άξιοι να περπατήσουν προς την δόξα, αποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ιστορίας.

Αδέλφια, ήρθε και πάλι ο καιρός, ετούτος ο βασανισμένος λαός να ξαναγράψει την ιστορία και θα ξαναγίνει φάρος για τους λαούς όλου του κόσμου.

Άντε, το λοιπόν, με στήριγμα τον Θεό μας, με όπλο την πίστη μας και με την δύναμη του δίκαιου, ας συναχτούμε. Και μόλις συναχτούμε, αδελφωμένοι, ετούτοι οι μισεροί θα σκορπίσουν...

Στην αρένα της φρίκης και με μοχθηρούς και δόλιους αντιπάλους μας καλεί η ιστορία να αγωνιστούμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε κοιτώντας κατάματα τον θάνατο, "στα μαρμαρένια αλώνια"...

Και δεν θα είναι η πρώτη φορά. Πάντα έτσι συνέβαινε...

Κωνσταντίνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου