Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Η ΜΚΟ που εκτρέφει ζητιάνους και ζόμπυς, γιατί τέτοιους θέλουν οι χρηματοδότες της για "πελάτες": Δουλοπάροικους.


Σάς πούλησε λαμπτήρες υδραργύρου... Για να δούμε αν θα πιάσει και τα LEDάκια... αφού οι του υδραργύρου σιωπηλά και διακριτικά εξαφανίζονται (στον υδροφόρο ορίζοντά μας)

Μετά σας πούλησε σωτηρία του Πλανήτη από το CO2 που εμπορευόταν ο διπλανός τους, αλλά να πουλήσει και κανένα αιολικό η Βέστας να σας σώσει περισσότερο. Ο Ζερβός. Περιμένω να δω που θα παρκάρει στο τέλος. ΟΛΟΙ κάπου παρκάρουν... Η Ποδηματά είναι Πασόκ, αυτό φτάνει, έχει βγάλει την σύνταξή της. Οι ξένοι ειδικοί επί του CO2 πάνε για ξέπλυμα, και το CO2 ψάχνει για σωτηρία... Η Βέστας βρήκε Αφρικάνους και Ινδούς να σώσει.


Δείτε τι έχει, τυχαία, στον "τοίχο" της η Greenpeace:


Χαίρεται που κρυώνετε. Θέλει να κρυώνετε. Θέλει να κρυώνετε γιατί σας θέλει να πιέσετε την Κυβέρνηση να σας επιβάλει να αγοράζετε "Ευρωπαϊκά" μονωτικά και "Ευρωπαϊκές" ιδέες για το ενεργειακό σπίτι. Ξεχάστε τις αυλές με τις βουκαμβίλιες. Δεν προβλέπονται. Εσείς θα βάλετε φωτό από χνουδωτά ζωάκια στον δικό σας "τοίχο" για να αισθάνεστε καλύτερα.


Δεν σας έχει περάσει από το μυαλό, ότι ούτε η Αρκτική, ούτε τα αρκουδάκια είναι το πρόβλημά σας. Το πρόβλημα σας είναι ότι δεν έχετε πολλές επιλογές. Δεν θέλουν να έχετε πολλές επιλογές.


Η Greenpeace δεν θέλει να έχετε ρεύμα. Δεν θέλει να έχετε φθηνό ρεύμα. Η Βέστας δεν παρέχει ούτε ρεύμα ούτε φθηνό ρεύμα και οι άλλοι "χορηγοί" της Greenpeace δεν θέλουν Ελληνική Βιομηχανία. Όπως εξ άλλου δεν θέλει και ο Ζερβός. ΤΙ ΔΕΝ καταλαβαίνετε? Η ίδια παρέα πρακτόρων είναι.

Πολλοί από εσάς που με διαβάζετε νομίζετε ότι ο εχθρός είναι οι δεξιοί ή οι αριστεροί. ΔΕΝ είναι αυτοί ο εχθρός. Ο εχθρός είναι η αλλοδαπή αλητεία που αποχαυνώνει τα πιτσιρίκια αυτά για να τα έχει να ζητιανεύουν ντομάτες με απλωμένα χέρια. Καλλιεργητές δουλοπάροικων. Ευρώπη.

archaeopteryxgr.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου