Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ένωση με τον Ένα - Άγιος Διονύσιος Αρεοπαγίτης

Αδειανός απ' όλες τις γνώσεις, ο άνθρωπος ενώνεται στο υψηλότερο μέρος του εαυτού του, όχι με κάποιο δημιούργημα, ούτε με τον εαυτό του, ούτε με κανέναν άλλο, αλλά με τον Ένα που είναι τελείως ακατάληπτος και μη ξέροντας τίποτε, γνωρίζει μ' έναν τρόπο που ξεπερνάει την κατανόηση.
Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης

Ποιούς δεν πιάνει το mind control;

Στην Δύση οι άνθρωποι ζουν με τον εγκέφαλο, δηλαδή έχουν κέντρο της ζωής τους την λογική. Έτσι, αν οι επιστήμονες ανακαλύψουν ένα μηχάνημα, τότε θα μπορέσουν να διαβάσουν τις σκέψεις των ανθρώπων και να τους κατευθύνουν. Όσοι, όμως, ζουν με την καρδιά, μέσα στην οποία ενεργεί η Χάρη του Θεού, και προσεύχονται καρδιακά, αυτοί έχουν το χάραγμα του Σταυρού μέσα σε αυτήν και κανείς δεν μπορεί να τους ελέγξει πνευματικά. Αυτοί έχουν την ελευθερία του πνεύματος.
Γέροντας Σωφρόνιος

Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να διαπραγματεύεστε το όνομά μου;

Με την ελπίδα η αφίσσα αυτή να φτάσει σε κάθε γωνιά του κόσμου, κυρίως όμως στον Πρωθυπουργό της χώρας, Γιώργο Παπανδρέου (στην ηλεκτρονική διεύθυνση gpapandreou@parliament.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) καθώς και στο Υπουργείο Εξωτερικών (στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.mfa.gr/www.mfa.gr/MailForm.aspx?UICulture=el-GR)

Καιρός να ενωθούν οι Έλληνες παγκοσμίως.
Εάν δεν υψώσουμε και τώρα τη φωνή μας, καλύτερα να σωπάσουμε για πάντα.
Παρακαλούμε αντιγράψτε, αναδημοσιεύστε και προωθήστε την αφίσσα σε όλους όσους γνωρίζετε. Κυρίως όμως στείλτε το κείμενο που ακολουθεί στους παραπάνω αναφερόμενους παραλήπτες.

Η Lotus Elan επιστρέφει!

Όπως διατείνονται οι ιθύνοντες της βρετανικής φίρμας η νέα Elan αναμένεται να γίνει το δημοφιλέστερο μοντέλο στην γκάμα της και να χτυπήσει κάτω από τη ζώνη την Porsche 911 και το Audi R8. Θα κοστίζει περίπου 75.000 στερλίνες και αναμένεται να μπει στην παραγωγή έως το 2013. Όπως οι Esprit, Elite και Eterne και η Elan θα βασίζεται στο ίδιο πλαίσιο ενώ εκτός από την κουπέ έκδοση θα υπάρξει και ανοιχτή.
Επίσης, θα υπάρξουν διθέσιες εκδόσεις αλλά και εκδόσεις με διάταξη 2+2 ενώ στα πλάνα της εταιρίας υπάρχει και υβριδική Elan.