Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Wikileaks: «Ποιοι και πως μας παρακολουθούν όλους»

Ο Τζούλιαν Ασάντζ του wikileaks
και το δημοίευμα του Espresso
ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Σοκαριστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Μεγάλος Αδελφός μπορεί εύκολα και γρήγορα- με τη βοήθεια ιδιωτικών εταιρειών- να μας παρακολουθεί σε καθημερινή βάση, φέρνει στο φως η ομάδα του Wikileaks.

Τα λίαν ανησυχητικά στοιχεία του Wikileaks που δημοσιεύονται από το ιταλικό περιοδικό L' Espresso, ενισχύουν έναν ευρύτατα διαδεδομένο φόβο: ότι μπορούν να μας παρακολουθούν όλους χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε και χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παγιδεύονται καθημερινά δισεκατομμύρια πληροφορίες από τηλεφωνήματα, mail και sms, με τη βοήθεια ενός δικτύου ιδιωτικών εταιρειών.

Πότε θα γίνουν τελικά οι εκλογές;

Εκλογές θα γίνουν όταν ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον αυτό θα προσπαθήσουν. Όπως έχουμε αντιληφθεί όλοι, οι πολιτικές εξελίξεις δεν καθορίζονται πλέον ούτε από τον Παπανδρέου, ούτε από τον Σαμαρά κ.λ.π. Οι πολιτικές εξελίξεις καθορίζονται από τα πραγματικά αφεντικά της χώρας ντόπια και ξένα και φυσικά μέσα σ’ αυτά δεν είναι ούτε ο λαός ούτε οι πολιτικοί αρχηγοί και φυσικά ούτε οι βουλευτές. Ποιος άραγε τους υπολογίζει αυτούς, αφού το ίδιο το σύστημα φρόντισε να τους απαξιώσει.

Η ντόπια κρατικοδίαιτη ολιγαρχία, μαζί με τους ξένους δανειστές, θέλουν να έχουν υπό τον πλήρη έλεγχό τους τις πολιτικές εξελίξεις και φυσικά η βασικότερη από αυτές είναι ο χρόνος και το διακύβευμα των εκλογών. Είδατε άραγε πως αντέδρασε το καθεστώς στο διακύβευμα του δημοψηφίσματος που δεν θα μπορούσε να ελέγξει; αλλά και πως κατάφερε να πείσει εμάς τους πολίτες ότι το δημοψήφισμα είναι κάτι κακό; Κατάφερε δηλαδή, με τα ΜΜΕ που διαθέτει, να μας κάνει να απεχθανόμαστε το συγκεκριμένο ζωτικότατο δημοψήφισμα. Πειστήκαμε ότι ήμασταν ανίκανοι να αποφασίσουμε.