Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ὑπάρχει Ζωὴ μετὰ τὴ Γέννηση;

(Ἕνα κείμενο γραμμένο μὲ πολὺ χιοῦμορ, ἀγνώστου συντάκτη, προερχόμενο ἀπὸ τὴ Γερμανία.)

Στὴν κοιλιὰ τῆς ἐγκύου δύο ἔμβρυα συνομιλοῦν. Τὸ ἕνα εἶναι σκεπτικιστής, τὸ ἄλλο, γεμάτο ἐμπιστοσύνη καὶ πίστη.

Τὸ γεμάτο ἀμφιβολίες ἔμβρυο ρωτάει: «Καὶ πιστεύεις πραγματικὰ σὲ μιὰ ζωὴ μετὰ τὴ γέννηση;»

Τὸ ἔμβρυο ποὺ πιστεύει, ἀπαντᾶ: «Ἀσφαλῶς, ναί. Γιὰ μένα εἶναι ἀπόλυτα βέβαιο ὅτι ὑπάρχει ζωὴ μετὰ τὴ γέννησή μου. Ἡ ζωὴ ἐδῶ, εἶναι μόνο γιὰ νὰ μᾶς μεγαλώνει, ὥστε νὰ μποροῦμε νὰ προετοιμάζουμε τοὺς ἑαυτούς μας γιὰ τὴ ζωὴ μετὰ τὴ γέννησή μας, ἔτσι ὥστε νὰ εἴμαστε ἀρκετὰ δυνατὰ γιὰ ὅ,τι μᾶς περιμένει μετά.»

Όταν βλέπεις τους τραπεζίτες να υποχωρούν δύο πράγματα συμβαίνουν

Πριν απο λίγο μάθαμε αυτό που ήδη ξέραμε ότι δηλαδή ο κ. Ράπανος δεν θα κάτσει στην υπουργική καρέκλα του τσάρου της οικονομίας, όχι φυσικά διότι βλέπει τους μπολσεβίκους" να έρχονται, ούτε επειδή όπως ισχυρίστηκε η υγεία του δεν του το επιτρέπει. Όλοι ήξεραν ότι και πρίν γίνει το κυβερνητικό προξενειό είχε προβλήματα υγείας τα οποία όμως δεν τον εμπόδιζαν στην διοίκηση της Εθνικής, την εκπροσώπηση των άλλων "Ελλήνων" τραπεζιτών ή ακόμα περισσότερο στην εκτέλεση των "ειδικών αποστολών" που του ανέθετε η παγκόσμια τραπεζοπιστωτική εξουσία.

14 ειδικούς συμβούλους πρόλαβε να διορίσει ο κ. υπουργός...

14 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ κ. ΤΣΑΛΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ (ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ).
ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ...ΣΧΕΤΙΚΟΙ (ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ, ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΚΛΠ)

ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ
http://sites.diavgeia.gov.gr/ypeka/find/ypogid:26422

Τι ακριβώς ψηφίσατε;

Συνήθως αποφεύγω τα πολιτικά, αλλά τώρα θα μου ξεφύγει ένα...

Για να γλυτώσουμε τους κομμουνιστές (που πήραν τελικά 5%), δώσαμε 29% στην ΝΔ και 10κάτι% στο ΠΑΣΟΚ, για να κυβερνάει το ίδιο ΠΑΣΟΚ (αλλά τώρα είναι αλλιώς και ...μπλε πατριωτικό). Λέγεται "Γερμανικό κόμμα" ή "Γερμανογαλλικό κόμμα" (αφού τώρα οι "δεξιοί" περιμένουν σωτηρία από τον σοσιαλιστή Ολλάντ, ενώ εγώ λέω "βάστα Μέρκελ για να πάνε στο διάολο οι ευρωλιγούρηδες").

Όσοι από εσάς ψηφίσατε ΝΔ, καλημέρα θλίψη. Όσοι από εσάς δεν ψηφίσατε μπλε ΠΑΣΟΚ ΝΔ, αυθεντικό ΠΑΣΟΚ, ή ροζ ΠΑΣΟΚ Τσιριμώκο Δημάρ, παρακαλώ να καταλάβετε ένα πράγμα: Ενώ βλέπετε ότι μας πάνε για δουλοπάροικους και ευρωζητιάνους, όσο είστε διχασμένοι σε εμφυλιακές διαχωριστικές γραμμές τόσο τους δυναμώνετε. Ο εμφύλιος τέλειωσε το 1949, και ο λόγος ύπαρξης του εμφυλίου τέλειωσε το 1989-1990. 2012 είμαστε... 20+ χρόνια αργότερα...

Γεν. γραμματέας υπουργείου προς Βενιζέλο: Να διατηρήσουμε τις καρέκλες μας

Γκάφα ολκής έκανε ο γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων Γιώργος Καλαντζής, ο οποίος απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, με την οποία του... εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οι Γενικοί και Ειδικοί γραμματείς των υπουργείων που διορίστηκαν επί ΓΑΠ, πρέπει να μείνουν στις θέσεις τους, ενώ ουσιαστικά του εξηγεί πως κάποιοι που διορίστηκαν επί ΠΑΣΟΚ είχαν... αναφορές σε άλλα κόμματα και θα πρέπει να καταστεί σαφές ποιοι από τους γενικούς γραμματείς είναι του ΠΑΣΟΚ και ποιοι όχι!