Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ελντοράντο ΑΠΕ κι από τον Τσίπρα...

...and joint European bonds to fund a "Marshall plan" of investment in sectors like renewable energy.
"Greece is a blessed country. It has a lot of sun, it can manage its waters in a better way to produce energy, it has wind. It should become a renewable energy Eldorado..." Σχέδιο Μάρσαλ για ΑΠΕ ... Ήλιος, αέρας, Ελντοράντο για ΑΠΕ. Πάει και ο Τσίπρας, προσκύνησε.

Δεν τα λέω εγώ, τα λέει το Reuters. Ο Τσίπρας σε ρόλο Μπιρμπίλη. Μεγάλε, καλά τα είπες τα περί Μνημονίου, αλλά να ξέρεις ότι με πολλές ΑΠΕ θα ρεφάρουν τα Γερμανά σε βάρος του λαουτζίκου (αλλά και της Ελληνικής βιομηχανίας). Ελντοράντο για Κοπελούζο, Μυτιληναίο, Iberdrola, Siemens, Enercon, Vestas... Ρώτα και κανέναν πριν ξεστομίζεις τέτοια πράγματα.

Γιατί δεν ανοίγει ο τάφος του Μωάμεθ του Πορθητή;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Ενώ στην Τουρκία σπάει όλα τα ρεκόρ εισιτηρίων η κινηματογραφική επιτυχία, «Φατίχ 1453», η οποία όμως έχει κατηγορηθεί ακόμα και από Τούρκους ιστορικούς για μεγάλες ιστορικές ανακρίβειες, άνοιξε για άλλη μια φορά σε δημόσια συζήτηση το ζήτημα του τάφου του Μωάμεθ του Πορθητή και όλων των πιθανών μυστηρίων που κρύβονται εκεί και τα οποία για πολλούς αποτελούν μεγάλο ταμπού για την ίδια την ύπαρξη της Τουρκίας.

Μαζί οι Τζήμερος – Βαλλιανάτος – Μάνος


Μαζί θα κατέβουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου η Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου η Φιλελεύθερη Συμμαχία του Γρηγόρη Βαλλιανάτου και η Δράση του Στέφανου Μάνου.