Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Μια άλλη απεργιακή παρέλαση ρουτίνας…

Οι «κλειδοκράτορες» της λαϊκής οργής έχουν βρει τη συνταγή: Τη μετατροπή των Γενικών Απεργιών σε θέαμα ειρηνικών παρελάσεων, σε θέαμα άσφαιρων πυρών εκλογικής κερδοσκοπίας…
Οι Γενικές Απεργίες για την ηγεσία του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και για τα παράσιτα των εργατοπατέρων είναι το θαυμαστό ΘΕΑΜΑ μιας ομόφωνης άρνησης για εργασία και μιας επίσης ομόφωνης ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ στη δουλειά και στους κομματικούς και συνδικαλιστικούς στάβλους!!!

Βεβαίως, τέτοιες φιέστες «γενικών απεργιών», και μάλιστα χρόνιας ρουτίνας, ΟΧΙ μόνο στηρίζουν το κατοχικό καθεστώς, αλλά βυθίζουν το λαό στο τέλμα της αδιέξοδης ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ, και μοιρολατρίας.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζεται σαν χώρα του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού.

Η Ελλάδα, με τη συμβολή κάποιων, κατέρρευσε με συνοπτικές διαδικασίες. Μια κατάρρευση που θυμίζει έντονα τις ταχύτατες καταρρεύσεις των χωρών του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού. Με μια διαφορά. Ενώ οι χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού διέθεταν μια εσωτερική παραγωγική μηχανή έστω και πρωτόγονη, που τις κρατάει στη ζωή, το δικό μας κρατικοδίαιτο παρασιτικό σύστημα τα είχε διαλύσει όλα και συντηρούσε ένα τεράστιο κρατικοδίαιτο καθεστώς με δανεικά. Το αποτέλεσμα είναι η πλήρης εξάρτησή μας τώρα από τις δόσεις των δανειστών και μάλιστα κυρίως για να συνεχίσει να συντηρείται το ίδιο καθεστώς.

Τι ψάχνουν να βρουν οι τούρκοι στις υπόγειες μυστικές στοές της Αγιάς Σοφιάς;

Μια ομάδα τούρκων κινηματογραφιστών σε συνεργασία με αρχαιολόγους ερευνά από το 2009 τα μυστικά υπόγεια της Αγιάς Σοφιάς, που εδώ και αιώνες παρέμεναν σφραγισμένα.

Στο Έκτακτο Παράρτημα, επειδή είμαστε λίγο περίεργοι, ψάξαμε να βρούμε φωτογραφίες από τις έρευνες και κυρίως να μάθουμε τι ακριβώς προσπαθούνε να βρουν...

Σύμφωνα λοιπόν με τον Κουτσί Ακιλί (μέλος της ομάδας κινηματογραφιστών), κρυφή επιθυμία της ομάδας είναι να βρουν το κρυφό δωμάτιο της Αγίας Σοφίας από όπου διέφυγε ο ιερέας στη λειτουργία της 29ης Μαΐου 1453, αλλά και το δισκοπότηρο που χάθηκε κατά την Άλωση της Πόλης και ο μύθος το θέλει να βρίσκεται κάπου στα βάθη της!  

Μάθανε πως κουνιούνται οι βάρκες στην Ελλάδα…

Μάθανε πως κουνιούνται οι βάρκες στην Ελλάδα, πλάκωσαν και οι Γάλλοι.

Η Κυβέρνηση της τσογλαναρίας της Μέρκελ βιάζεται να ξεμπερδεύει με τις υποχρεώσεις της απέναντι στα αφεντικά της και άρον-άρον πουλά γη και ύδωρ αρκεί να ικανοποιήσει εκείνους που τους ενθρόνισαν στην εξουσία.

Ο κ. Ολάντ, προφανώς οπαδός των Γαλλικών συμφερόντων ( άλλωστε Γάλλος Πρόεδρος είναι και όχι Έλληνας), μόλις κατάλαβε πως τούτοι εδώ, η γνωστή συμμορία του Μερκελιστάν, χαρίζει ότι έχει και δεν έχει αρκεί να …σώσει την Πατρίδα, όπως ήταν φυσικό, άδραξε την ευκαιρία και τσουπ έκανε την εμφάνισή του, ως άλλος μνηστήρ της Πηνελόπης.

Άλλωστε σε τούτη την χώρα μόνο χήρες Πηνελόπες έχουμε μιας και Οδυσσέα έχουμε να δούμε από τα ομηρικά χρόνια.

Βόλτα στην Δυτική Αφρική

zerohedge.com
Ένα χαριτωμένο αρθράκι αναρωτιέται εάν το θέατρο στο Μάλι έχει σχέση με θέματα στην Νιγηρία (που έχει πετρέλαιο με χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο, λένε, όπως της Λιβύης). Κι αν έχει, ποιός άλλος ενδιαφέρεται για την Νιγηρία;

Το ξωτικό του Ααρόν Αβούρι που 'γινε υπουργό του Σαμαρόν Σαβούρι...

ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΗΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΑΝΘΥΠΟΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ


ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑΔΑ

Eμπιστοσύνη στην αγαθότητα του Θεού

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Ο πιο σίγουρος τρόπος να αρρωστήσει κανείς είνα να κατακρίνει και να απωθεί. Αυτός που κατακρίνει και απωθεί δεν έχει εμπιστοσύνη στην αγαθότητα του Θεού και δεν επικαλείται το Θεό.

Απώθηση είναι να αποστρέφουμε το βλέμμα μας από βιώματα, συναισθήματα ή τάσεις οι οποίες δεν είναι αποδεκτές από εμάς ή από το περιβάλλον.

Ο άγιος Μάρκος ο ασκητής γράφει επάνω σ΄ αυτό τα εξής: "Έχε παράμονον δέησιν εν παντί πράγματι, ως μηδέν επιτελείν εκτός βοηθείας Θεού". (Να επικαλείσαι το Θεό σε κάθε πράγμα, για να μην κάνεις τίποτα χωρίς τη βοήθεια του Θεού).