Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Η φιλανθρωπία... ξεκουράζεται!!!

Τον Αύγουστο οι φιλάνθρωποι των μη κυβερνητικών οργανώσεων κάνουν διακοπές. Η φιλανθρωπία κουράζει πολύ και οι σκληρά εργαζόμενοι εγκέφαλοι των σύγχρονων δουλεμπορικών οργανώσεων, έχοντας εισπράξει ένα εξαιρετικό ποσόν από την μεσιτεία τους σκέφτηκαν να ενισχύσουν τον τουρισμό. Διότι για μια φιλανθρωπία ζουν οι άνθρωποι.

Διακοπές λοιπόν με ήσυχη την συνείδηση και ελαφριά τη καρδία! Συσσίτια τέλος από Σεπτέμβρη και βλέπουμε, διότι αν η μίζα μειωθεί θα το ξανασκεφτούν.

Χιλιάδες οικογένειες ζουν από τα συσσίτια αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, όπως δεν έχει σημασία ότι τα παιδιά που δουλεύουν-ενοικιάζονται από τις ΜΚΟ είναι απλήρωτα.
Η φιλανθρωπία θέλει θυσίες, όχι των φιλάνθρωπων των άλλων! Όχι να χαραμίσουν τον Αύγουστο τους για ένα συσσίτιο, μπορούν να αντέξουν την πείνα οι Έλληνες.

Έλα να σφυγμομετρηθούμε, ντάρλινγκ...*

*παράφραση ελληνικής παραγωγής της "ηρωϊκής" εποχής των βιντεοταινιών της δεκαετίας του '80, με τίτλο "Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ".

Λοιπόν. Τα καλύτερα γκάλοπ γίνονται με την άμεση επαφή και κουβέντα.

Συζητώντας τώρα τον Αύγουστο με ανθρώπους γνωστούς, άγνωστους, περιστασιακούς, περαστικούς, όλων των ηλικιών, τάσεων και τάξεων, μόρφωσης και οικονομικής επιφάνειας, βγάζει κανείς χρήσιμα συμπεράσματα.

Όπως:

Συνάντηση Ομπάμα-Σαμαρά: Προοιωνίζονται νέες συμφορές

Πάντα κάθε συνάντηση Έλληνα πρωθυπουργού με τον πλανητάρχη είναι κακό μαντάτο…

Η ξαφνική πρόσκληση του Σαμαρά στις ΗΠΑ είναι πολλαπλό κακό μαντάτο, για τον απλούστατο λόγο ότι πριν από λίγους μήνες ο Λευκός Οίκος είχε «τσαλακώσει» τον Έλληνα πρωθυπουργό: Είχε αρνηθεί συνάντησή του με τον Ομπάμα.

Τι άλλαξε και προσκλήθηκε ο «απορριπτέος» Σαμαράς εσπευσμένος στις ΗΠΑ; Απολύτως τίποτα. Το σχέδιο ήταν μελετημένο, απλώς επενδυμένο με τη γνωστή αμερικανική στρατηγική της τρομοκράτησης κάθε δωσίλογου: Πρώτα σε τρομοκρατώ και σε «τσαλακώνω» και μετά σε καλώ για γεύμα…