Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Το παράπονο ενός εμβρύου

 

Ο Ύμνος της Αγάπης του Αποστόλου Παύλου

Ο Ύμνος της Αγάπης του Αποστόλου Παύλου στην προς Κορινθίους Α’ επιστολή του.

1. Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων, αγάπην δε μη έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον.

2. και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν, και εάν έχω πάσαν την πίστιν, ώστε όρη μεθιστάνειν, αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμι.

3. και εάν ψωμίσω πάντα τα υπάρχοντά μου, και εάν παραδώ το σώμα μου ίνα καυθήσομαι, αγάπην δε μη έχω, ουδέν ωφελούμαι.

Σοκ από το Wikileaks> Οι gay Έλληνες πολιτικοί και οι εθισμένοι σε ναρκωτικές ουσίες γόνοι, στα Αρχεία της CIA!

Ντοκουμέντα-σοκ για την ερωτική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών στα Αρχεία της CIA.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται σε γερμανική ιστοσελίδα, το φοβερό Wikileaks, διαθέτει έγγραφες αναφορές σοκ, Αμερικανών διπλωματών οι οποίοι υπηρετούσαν μέχρι πρόσφατα στην ελληνική πρωτεύουσα, με μοναδική αποστολή την έρευνα στις προσωπικές ζωές κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών.

Ανάμεσα στα ντοκουμέντα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό που όταν δημοσιευθεί θα προκαλέσει σάλο.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζονται κορυφαία πολιτικά στελέχη του τόπου να συνομιλούν με τους άνδρες ερωτικούς τους συντρόφους (!), ενώ έχει καταγραφεί η ζωή τους, από την παιδική τους ηλικία ως σήμερα.

Η σοφία της μη-άνεσης

Του Μόσχου Εμμ. Λαγκουβάρδου

1.Η επιστήμη λέει για τον εγκέφαλο, πως όσο δουλεύει τόσο ανανεώνεται κι όσο εγκαταλείπεται τόσο μαραίνεται. Με όλα σχεδόν τα όργανα του σώματος συμβαίνει το ίδιο: με την αχρησία γίνονται ατροφικά και πεθαίνουν. Αλλά αυτό ισχύει ιδίως για τον εγκέφαλο.

2. Ως προς τον εγκέφαλο τα πορίσματα της επιστήμης διαφέρουν από την πίστη και τη φιλοσοφία.Η επιστήμη λέει πως ο εγκέφαλος δημιουργεί τις σκέψεις και την πνευματική ζωή, ενώ η πίστη και η φιλοσοφία λέει πως ο εγκέφαλος είναι απλώς ένα όργανο , όπως και τα άλλα όργανα του σώματος και δε δημιουργεί τις σκέψεις, αλλά τις συλλαμβάνει και τις συγκρατεί.

3.Η επιστήμη δεν μπορεί να κατανοήσει πώς συνεχίζεται η ζωή του ανθρώπου, αφού ο εγκέφαλος που τη δημιουργεί καταστρέφεται. Η πίστη και η φιλοσοφία λέει το αντίθετο. Ότι η αληθινή ζωή του πνεύματος αρχίζει μετά το θάνατο του σώματος.

Η ιστορία της Ελλάδας σε 10 Λεπτά!

 


Η χαρά του κεφαλαιοκράτη

Οι μάσκες, πέφτουν πια για τα καλά. Κι αποκαλύπτουν τα πραγματικά πρόσωπα, των κυβερνώντων. Αυτών των υπαλλήλων, του Στρος Καν και του μνημονίου του.

Αποκαλύπτουν και τους λόγους για τους οποίους, επιμένουν να είναι θρονιασμένοι πάνω στην εξουσία. Που δεν είναι άλλοι, από το να στηρίζουν αποκλειστικά το κεφάλαιο. Σε μια αρμονική συνεργασία αλληλοστήριξης.

Δείτε τον πολύ κύριο Ρέππα, πώς αποκάλεσε τους κατοίκους του Ωρωπού και των γύρω περιοχών, που δεν αντέχουν να πληρώνουν διόδια, για να… μπουν στο σπίτι τους. ¨Μπαταχτζήδες¨ τους είπε. Και ένα σωρό άλλα. Για να μην δυσαρεστήσει τους επιχειρηματίες, που παράνομα στήσανε διόδια, για να κλέβουν τον λαουτζίκο. Κι αυτός ο ¨κύριος¨ θέλει να ονομάζεται…. ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ.