Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Το κουδούνι χτυπάει αυτή τη φορά για τους εκπαιδευτικούς


Να αποσαφηνίσουμε πρώτα κάτι, και μετά συνεχίζουμε: Ο ελληνικός λαός δεν «έχει κάνει θυσίες», όπως αντιγυρίζει με ύφος ο Αρβανιτόπουλος, αλλά «έχει υποβληθεί σε θυσίες» –παρακαλώ, ο υπουργός Παιδείας να επιμελείται επί το ακριβέστερον τον τρόπο με τον οποίον διατυπώνει τις σκέψεις του, ειδικά ως δήθεν καθ’ ύλην αρμόδιος. Αν, ωστόσο, επιμένει στην άποψη ότι «υποβληθεί-ξεϋποβληθεί, πάντως έχει κάνει», επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να προσεταιρισθεί αυθαιρέτως την υπόλοιπη ελληνική κοινωνία κατά των εκπαιδευτικών, ας συμπληρώσει τουλάχιστον τη φράση του με τη διευκρίνιση «όχι αδιαμαρτύρητα».

Εγχειρίδιο πατριωτισμού ΣΥΡΙΖΑ

Μια βασική παρανόηση για το κόμμα του Alexis. Είναι πατριωτικό. Δεν είναι αρνησιπάτριδες οι πρωταγωνιστές της αριστερίζουσας επιθεωρήσεως. Ασπάζονται όλες τις πατρίδες του κόσμου (εκτός της ελληνικής). Οταν, για παράδειγμα, Πολυνήσιος τις ή ένιοι Τατζίκοι, Μαορί, Γεζίντι, Βουσμάνοι, Μογγόλοι, Ασσύριοι, Χάζαροι, Βαβυλώνιοι, Γουίκας, πολυθεϊστές από την Εσω Γη, Νεφελίμ και άλλοι ψάλλουν τον εθνικό ύμνο τους ή παραδοσιακό άσμα ή έστω μαγική επωδό, οι συριζαίοι προμαχούντες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της βιοποικιλότητας του Βοτανικού θα σταθούν προσοχή κι ένα δάκρυ (μάλλον καυτό) θα κυλήσει στις ηλιοψημένες παρειές τους. Βροντάει η Μύκονος, αστράφτει η Πάρος από τις ατέρμονες συζητήσεις των συνασπισμένων της ροζ Αριστεράς για το δράμα των λαθρομεταναστών, οι οποίοι απήχθησαν από τους Ελληνες για να εργαστούν στις απέραντες βαμβακοφυτείες του Νότου (από άλλο επεισόδιο αυτό, αλλά βολεύει την αφήγησή μας). Αν, ωστόσο, κάποιος έξαλλος εθνικιστής, καταπιεστής των φτωχών και αδυνάτων προβεί στην ασυγχώρητη πρόκληση να ψάλει τον ημέτερο εθνικό ύμνο, τότε οι έντιμοι ιεροεξεταστές της εκκλησίας της πολιτικής ορθότητας οφείλουν να τον κατακεραυνώσουν.

Οι ανθρωποφάγοι!

Άνοιξα την τηλεόραση να δώ ειδήσεις μετά απο αρκετό καιρό. Μετά απο 20 λεπτά την έκλεισα. Άνοιξα τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες να φύγει η δυσωδία, να φύγει η βρωμιά που μπήκε ξαφνικά μέσα στο σπίτι μου και στη ζωή μου.

Πολλά τα ρεπορτάζ για την δίκη του Τσοχατζόπουλου, πολλά και τα ρεπορτάζ για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Περίμενα να δώ και ρεπορτάζ απο την δίκη για το κάψιμο των τριών υπαλλήλων της μαρφίν. Πουθενά. Ομερτά.

Τρεις δολοφονίες υπαλλήλων με σαφείς ευθύνες της τράπεζας, αφού δεν υπήρχε έξοδος κινδύνου, αφού δεν τους άφησαν να φύγουν και τους κράτησαν σαν σκλάβους μέσα στην τράπεζα.
Κάηκαν, τους δολοφόνησαν εν ψυχρώ, με δεκάδες μάρτυρες και δεκάδες κάμερες ασφαλείας να καταγράφουν. Δεν χρησιμοποιήθηκαν.

KKE: Μισές αλήθειες για το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο

Οι μισές αλήθειες είναι, συχνά, χειρότερες από το ψέμα γιατί αποκρύπτουν το ΟΥΣΙΩΔΕΣ…
Η ηγεσία του ΚΚΕ σε τέτοιου είδους τεχνάσματα των «μισών αληθειών» είναι αριστοτέχνισσα…
Στην ανακοίνωσή της για το κυβερνητικό νομοσχέδιο εναντίον του «ρατσισμού» αποκαλύπτει μόνο τα οφθαλμοφανή για να συγκαλύψει το ΟΥΣΙΩΔΕΣ: Ότι και η ίδια αποδέχεται τις σύγχρονες μυθολογίες του χρηματιστηριακού κεφαλαίου και των κατοχικών του ανδρεικέλων περί «ρατσισμού» και «φασισμού».
Διαβάζουμε στην ανακοίνωση του ΚΚΕ:

Αυτούς Ελληνίδα - Έλληνα, τους ψήφισες

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ!!! ΤΩΡΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ...