Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με αυτό το καταγέλαστο τσίρκο του «πολιτικού υπόκοσμου»

Πάντα κάθε πρωτοχρονιά βιώνουμε πιο κυνικά τη φρίκη του εμπαιγμού μας: Τις ευχές του κατεστημένου και των πολύχρωμων πολιτικών μασκαράδων…
Μια απαστράπτουσα μονοφωνία…

Η «φάρα» των δημίων μας, των ευτελών καιροσκόπων, των πολιτικών απατεώνων και των «ιερατείων» της μαύρης προπαγάνδας, όλη αυτή η «φάρα», στήνει τελετουργικές φιέστες ευχών για το νέο έτος.

Στα τελευταία κατοχικά χρόνια, τα κυβερνητικά ανδρείκελα και τα κόμματα του προτεκτοράτου-Ελλάς ΕΧΟΥΝ καταληφθεί από τη φρενοβλάβεια της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.

Τελικά υπάρχουν εξωγήινοι!

Φίλε οδηγέ! Πρώτα απ' όλα, τώρα στις γιορτές μην πίνεις. Δεν χρειάζεται. Μπορείς να «φτιάχνεσαι» με τα σωματίδια από τις ξυλόσομπες που έχουν κάνει όλες τις περιοχές της χώρας να μυρίζουν σαν τη Χασιά την Τσικνοπέμπτη. Ατμόσφαιρα χασαποταβέρνας ακόμα και στην Εκάλη.

Επίσης, άσε το βολάν και τράβα να δουλέψεις. Παράγινε το κακό. Χασομέρης είσαι κι εσύ, σαν τους Γερμανούς και τους Αμερικανούς. Τι; Δεν με πιστεύεις; Διάβασε λοιπόν τι έγραφε η «δημοκρατία» στις 27 Δεκεμβρίου: «Το πικρό ποτήρι της λιτότητας θα πιουν και οι Γερμανοί, και μάλιστα θα τους το “προσφέρει” η δική τους κυβέρνηση. Οπως αποκάλυψε το περιοδικό “Spiegel” -για να επιβεβαιωθεί εμμέσως πλην σαφώς από την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ-, το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών εκπονεί με άκρα μυστικότητα βαρύ σχέδιο λιτότητας για τη Γερμανία μετά τις εκλογές». Κοντολογίς, μόλις πάνε στην κάλπη οι Χανς, Μπρουνχίλντε, Γκούντρουν, Χάινριχ και Ματίας, ρίξουν μπουλουκηδόν ψήφο στην Ανγκελα, ο Βόλφγκανγκ (ο Σόιμπλε, ο ψυχοπονιάρης) θα τους φερμάρει ένα μνημόνιο ίσα με το μπόι του ΓΑΠ. Εκ πρώτης όψεως, ανεξήγητη η υπόθεσις τούτη...

Δωρεάν παπούτσια, καπέλλα και "καταπολέμηση της ανεργίας" σε προσφορά εφημερίδας το... 1933

Κι όμως ..."προσφορές" και δώρα έδιναν οι εφημερίδες στους αναγνώστες τους δεκαετίες πριν...

Δεκαετία '30. Η εφημερίδα "Αλλαγή" προσφέρει δωρεάν υποδήματα "εις όλους τους αναγνώστας".

Δεν είναι ο Θεός εκεί!

Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

"Τότε εάν τις υμίν είπη Ιδού, ώδε ο Χριστός ή ώδε. μη πιστεύσητε. Εγερθήσονται γαρ ψευδόχριστοι... Ώσπερ γαρ η αστραπή εξέρχεται από Ανατολών, και φαίνεται έως Δυσμών, ούτως έσται και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου. Όπου γαρ εάν η το πτώμα, εκεί συναχθήσονται οι αετοί". (Ματθ.κδ΄, 13-28).

(Αν κάποιος σας πει "να εδώ είναι ο Μεσσίας" ή "να εκεί είναι" μην τον πιστέψετε Γιατί θα εμφανιστούν ψευδομεσσίες... Ο Υιός του ανθρώπου θα έρθει τόσο φανερά, όπως η αστραπή που βγαίνει στην Ανατολή και φαίνεται ως τη Δύση. Κι όπως λέει η παροιμία, όπου είναι το πτώμα εκεί θα συναχθούν και οι αετοί.)

Κάποτε στη Λάρισα, ένας έμπορος της οδού Βενιζέλου, στοίβαξε όλο το εμπόρευμά του στο μικρό μαγαζί του και δεν τον χωρούσε να μπει. Γιατί δεν πετάς μερικά πράγματα, για να μείνει λίγος ελεύθερος χώρος και για σένα; τον ρώτησα. "Τα πήρα με αίμα", είπε.