Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ποιά ιδιωτικά κανάλια;…


Ένας απλός συλλογισμός: Είμαστε ίσως η μόνη χώρα που έχει τόσα κανάλια και εφημερίδες που επί της ουσίας είναι κρατικά. Το κράτος τα χρηματοδοτεί, το κράτος τα φοροαπαλάσει, το κράτος υποστηρίζουν το κράτος τα υποστηρίζει. Τι φωνάζουμε για την ΕΡΤ, ότι δήθεν έκλεισε η κρατική τηλεόραση. Ζει και βασιλεύει και θα την βρείτε σε όλα τα κουμπιά του τηλεκοντρόλ σας.

Ανάλυση των Ελλήνων (και όχι μόνον) πολιτικών

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ (ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ (ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!

Όποιος έχει την αφέλεια να πιστεύει ότι, έστω και για την νομή της εξουσίας, διαφώνησε ο Κουβέλης με τον Σαμαρά, κάνει μεγάλο λάθος ή μάλλον είναι θύμα της υποκριτικής τους...

Οι πολιτικοί σήμερα χωρίζονται από τον λαό, σε τρείς κατηγορίες.

Ρεπούση: Η Ελληνίδα Χίλαρυ, που έδινε με αφιέρωση το βιβλίο της 6ης δημοτικού σε …δημοσιογράφους!

Η κυρία Ρεπούση δεν κρύβει τα πρότυπα της, αφού το λουκ της τον καιρό της βουλευτικής της αποθέωσης παραπέμπει στην ισχυρή γυναίκα των ΗΠΑ.

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ όμως δεν περίμενε την εκλογή της μέσω της ΔΗΜΑΡ για να ξεδιπλώσει τον πληθωρικό χαρακτήρα της. Ειναι ενδεικτικό ότι όταν γινόταν ο χαμός με το περιβόητο βιβλίο δημοτικού για τον συνωστισμό, στους δημοσιογράφους που την προσέγγιζαν για να παρουν την άποψη της, τους έδινε αντίγραφο με ιδιόχειρη αφιέρωση! “Στον Βελερεφόντη, Μαρία Ρεπούση” (!!!)

Αν τελικά επιμείνει στη φυγή η ΔΗΜΑΡ, αυτό σημαίνει ότι έρχεται μεγάλο τσουνάμι.

Ταράχτηκαν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ με την αποχώρηση από την κυβέρνηση. Τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ είχαν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ήττα Κουβέλη από τον Τσίπρα για την αρχηγία του κόμματος, προκειμένου να αποτελέσουν πόλο εξουσίας, προσκολλούμενα σε κάποιο κυβερνητικό κόμμα. Αυτόν το πόλο τον βρήκαν στην τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά, έστω και ως το αριστερό πρόσημο του απεχθούς και αντιλαϊκού μνημονίου.