Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Η νεοπαγανιστική αφροσύνη

«Όλες οι άλλες θρησκείες είναι ψεύτικες και μονάχα η δική μας Πίστη είναι αληθινή» άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

Δημήτρης Νατσιός, Δάσκαλος Κιλκίς

Έχω παρατηρήσει ότι σε κάποια κείμενά μου -και ζητώ συγγνώμη για τον προσωπικό τόνο, αλλά κάποιες προκλήσεις απαιτούν απάντηση- στα οποία εκφράζω την ελλιπή, αλλά εδραία μου πίστη στο Χριστό και την κοσμοσώτειρα και ελληνοσώτειρα Εκκλησία μας, πίστη και ευλάβεια που προσπαθώ, κατά το δυνατόν, να μεταλαμπαδεύσω και στους μαθητές μου, ορισμένοι σχολιαστές, συνήθως ανώνυμοι, εξεμέουν δηλητήρια και γράφουν ανόητα σχόλια. Είναι οι λεγόμενοι δωδεκαθεϊστές, νεοπαγανιστές, οπαδοί της «πατρώας θρησκείας» και λοιπές ευτράπελες και γελοίες ονομασίες που επιλέγουν. Τα τελευταία δε χρόνια πληθαίνουν οι εκδόσεις «ιστορικών» βιβλίων στα οποία εκθειάζονται κυρίως ο Ιουλιανός ο Παραβάτης και ο ματαιόσπουδος φιλόσοφος του 15ου αιώνα, Γεώργιος Γεμιστός, ο οποίος έμεινε στην ιστορία με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, «Πλήθων». (Προφανώς το «Γεμιστός» το θεωρούσε παρακατιανό και επέλεξε το αρχαιοελληνικό συνώνυμο).

George Soros: Τρία στα τρία κέντρα που επισκέπτεται η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ


Όπως είναι γνωστό στα ελληνόφωνα ΜΜΕ, η τρίτη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ (εκτός δηλαδή αυτών στα Ινστιτούτα Levy και Brookings) στις ΗΠΑ θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Columbia. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Institute for New Economic Thinking (Ινστιτούτου για τη Νέα Οικονομική Σκέψη), θα λάβει χώρα στις 24 Ιανουαρίου και θα έχει τίτλο "Το μέλλον της Ελλάδας και η Ευρωζώνη".

Ο νέος κύκλος της τρομοκρατικής παλίρροιας

Πλέον ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ και μετά από χρόνια βρικολακιάζει το παλιό ιδεολόγημα των μυστικών υπηρεσιών περί «αριστερής τρομοκρατίας»!!!

Αυτός ο νέος κύκλος της τρομοκρατικής παλίρροιας και των τελετουργικών τρομο-ψυχώσεων, όπως έχουμε ήδη αναλύσει, κατασκευάζει κλίμα ΑΜΕΣΗΣ και «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ»: Κλίμα ανοικτής πολιτικής ΕΚΤΡΟΠΗΣ.

Διαβάστε ΕΔΩ.

Η βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο The Mall σηματοδοτεί ένα πιο μακάβριο «ξεδίπλωμα» της τρομοκρατίας του κράτους, του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών: Το τρομοκρατικό «ξεδίπλωμα» του αίματος, συνακόλουθα την ραγδαία και επιταχυνόμενη «πολιτική κατασκευή» της ΑΝΟΙΚΤΗΣ εκτροπής.

650,000 ευρώ αυξήσεις στην ΕΑΣ, από τον “ψαλιδοχέρη” Στουρνάρα!

Είπαμε, ο Μαρξ έλεγε “όλοι να πάρουν”. Ο Σημίτης, άξιος συνεχιστής του Μαρξ προσέθεσε την φράση “οι δικοί μας” μετά το “Όλοι”. Έκτοτε, στην Ελλάδα όταν λέμε “όλοι”, δεν εννοούμε “όλοι”.

Πρόσφατα η διοίκηση των Ε. Α. Σ (πρώην Ε. Β.Ο) -που βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό υπό κατάρρευση- έδωσε αυξήσεις σε 3 Γενικούς Δ/ντες 11 Διευθυντές, 35 Υποδιευθυντές, 123 Τμηματάρχες, 6 υπευθύνους προγραμμάτων, 4 επιτελικούς συμβούλους (καλός τίτλος και αυτός) αλλά και σε 3 δικηγόρους.

Κι όμως! Οι Business συνεχίζουν με τους ίδιους…

Η ίδια εταιρία στη Siemens, τα Airbus και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Όποια πέτρα και να σηκώσεις θα βρεις από κάτω τους ίδιους και τους ίδιους. Μπορεί η Ελλάδα να άλλαξε σε πολλά, αλλά όχι σε αυτά.

Δείτε τι συμβαίνει εν μέσω πολιτικών και άλλων αναταραχών, με το βλέμμα του κόσμου να έχει στραφεί από τα ΜΜΕ σε άλλα ζητήματα. Η επιλογή του νομικού συμβούλου αποκρατικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Hogan, που συμμετείχε και στην αποζημίωση της Siemens προς την Ελλάδα, με την ίδια εταιρία να είναι ταυτόχρονα και σύμβουλος της γερμανικής εταιρίας και όλα αυτά επί Παπανδρέου. Επίσης, η ίδια νομική εταιρία συμμετείχε και στην πώληση των 4 Airbus της Ολυμπιακής.

Ιερά Μονή Σπηλιάς Αγράφων


VIDEO PLAYER by streaming host