Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ποτέ την Κυριακή

«Γιατί δεν είναι πρόβλημα να δουλεύει κάποιος Σάββατο απόγευμα και είναι να δουλεύει την Κυριακή; Υπάρχει εργατικό δίκαιο και κανόνες». Τάδε έφη Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Ανάπτυξης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το να υπάρχει στην Ελλάδα υπουργείο Ανάπτυξης είναι τόσο σουρεάλ όσο η ίδρυση υπουργείου διαχείρισης παγόβουνων στην έρημο Γκόμπι. Τέλος πάντων, επειδή ως λαός διαθέτουμε χιούμορ, δεχόμεθα να πληρώνουμε τη λειτουργία αυτού του κρατικού φορέα - ίσως από υπερβολική συμπάθεια στο πρόσωπο του υπουργού. Κρίμα είναι να μείνει χωρίς αντικείμενο ο διαπρεπής πολιτικός.

Μια παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο «δρακουμέλ» του ευρώ-φασισμού επιθεωρεί το κατοχικό προτεκτοράτο του, με την Αθήνα στο γύψο και ο Τσίπρας με τον Γλέζο δίνουν θεατρικές παραστάσεις με τον Πρόεδρο – ανδρείκελο της αποικίας, χαριεντιζόμενοι προκλητικά!!!
Διαβάστε ΕΔΩ

Τι φτηνό πολιτικό τέχνασμα αντιπερισπασμού: Θεατρινισμοί πολιτικού ΚΙΤΣ…

Η Ελλάδα ποδοπατιέται άγρια από το «σιδερένιο τακούνι» του 4ου Ράιχ, στην Αθήνα έχει κηρυχτεί στρατιωτικός νόμος, και ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με το «ιστορικό» στέλεχος της καθεστωτικής «αριστεράς», θέτουν το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων στη μαριονέτα της αποικίας…

Ξύπνα... χάσαμε

Συμμέτοχοι στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είμαστε όλοι μας. Όλος ο ελληνικός λαός συμμετείχε και συμμετέχει μέσω της ψήφου του στις γενοκτονίες που λάμβαναν και λαμβάνουν χώρα από το Κόσοβο μέχρι την Γάζα. Και θα συμμετέχει και στις γενοκτονίες που σχεδιάζονται να γίνουν μέσα στα επόμενα δύο-τρία χρόνια.

Από το σημερινό ιδιωτικό αμερικανικό λιμάνι του Αστακού μέχρι την αμερικανική γη της Σούδας, από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μέχρι την Κύπρο. Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι τον Σημίτη και από αυτόν μέχρι τον Κώστα Καραμανλή. Από τότε μέχρι σήμερα μέσω της ψήφου μας ρίχνουμε και μία σφαίρα σε κάθε άμαχο και σε κάθε αντιστασιακό των χωρών που βρίσκονται τριγύρω μας και που βάλλονται από τους ισχυρούς Χρηματοδότες μας.