Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτή αδέρφια είναι η κοινοβουλευτική «δημοκρατία» στη χώρα μας!!!

Σήμερα σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι, ένας δημόσιος αξιωματούχος ομολόγησε το ακόλουθο περιστατικό για να δείξει την ατιμωρησία και το πως γίνονται οι νόμοι στη χώρα που γέννησε την δημοκρατία, αφήνοντας εμβρόντητους ένδεκα εκατομμύρια Έλληνες.

Όπως είπε, είχε ετοιμάσει κάποτε το σχετικό φάκελο δίωξης ενός γνωστού μεγαλοπαράγοντα της οικονομικής ζωής του τόπου (δεν τον κατονόμασε), για λαθραία εισαγωγή ενός προϊόντος (ούτε αυτό το κατονόμασε). Ενώ λοιπόν είχε συλλέξει όλα τα στοιχεία έτσι ώστε ο γνωστός μεγαλοπαράγων να μην μπορεί με βεβαιότητα να αποφύγει την τιμωρία, ξαφνικά ενημερώθηκε ότι άλλαξε ο σχετικός νόμος, ο οποίος στο εξής εξαιρούσε από τις βαριές συνέπειες της λαθρεμπορίας το εν λόγω προϊόν (το οποίο μόνο ο συγκεκριμένος μεγαλοπαράγοντας εισήγαγε) και απλά όριζε να καταβληθεί διπλό πρόστιμο. Αποτέλεσμα ήταν να κλείσει ο φάκελος και η υπόθεση να τεθεί για πάντα στο αρχείο, χωρίς ποτέ να διωχθεί ο άνθρωπος αυτός.

Ποιοί είναι οι ακροδεξιοί, και ποιοί οι συνομωσιολόγοι, και ποιοί οι Βιετκόνγκ (στην Κλιματολαγνεία)


Στις περιπλανήσεις μου, κατά καιρούς ακούω και διαβάζω συνταρακτικά που με κάνουν και σκέφτομαι. Μου έκανε κάποιος το σχόλιο ότι είμαι «ακροδεξιός, συνωμοσιολόγος και εθνικιστής», προφανώς σε απάντηση της αμφισβήτησής μου της μπουρδολογίας της «Ανθρωπογενούς Κλιματικής Αλλαγής». Δεν βάζω links και ονόματα, γιατί ο εν λόγω «σοφός» έχει όνομα και ταυτότητα, και έχει γεννηθεί μετά το ...1972, που αναφέρω εδώ, άρα, πού να ξέρει ο έρμος;...

Τούρκος δημοσιογράφος αποκαλύπτει το σχέδιο της Τουρκίας για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος

Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω
Το σχέδιο της Τουρκίας για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος


Του Σάββα Καλεντερίδη

Στο άρθρο μας της προηγούμενης Παρασκευής, με αφορμή τον πνιγμό 61 λαθρομεταναστών σε θαλάσσια περιοχή στα ανοικτά της Εφέσου, όταν η βάρκα που τους μετέφερε στη Σάμο χτύπησε σε βράχια και βυθίστηκε, αναφερθήκαμε στο εθνικό σχέδιο της Τουρκίας για την μετατροπή της Ελλάδος σε μια ισλαμική χώρα. Για όσους θεωρούν υπερβολή μια τέτοια αναφορά, τους πληροφορούμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απλώς πιθανό, αλλά είναι σίγουρο ότι θα συμβεί, αν δεν αντιστραφούν τα δημογραφικά δεδομένα και αν δεν σταματήσει το ελληνικό κράτος την εισβολή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Αμερικανοί και Αγγλοι καθηγητές, συνέταξαν το βιβλίο Γραμματικής της ΣΤ' Δημοτικού!

Αυτή τη φορά δεν έχουμε καμιά δικαιολογία.

Εάν ενδιαφερόμαστε πραγματικά για την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών μας, έχουμε υποχρέωση να προστατέψουμε την ελληνική γλώσσα, αυτόν τον πολύτιμο πνευματικό θησαυρό που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας.

Η σωστή εκμάθηση και κατανόηση της ελληνικής γλώσσας είναι το κλειδί, με το οποίο μπορεί ο μαθητής να ξεκλειδώσει όλες τις επιστήμες. Είναι το απαραίτητο εργαλείο στα χέρια του μαθητή που θα του επιτρέψει να κατανοήσει με ευκολία της έννοιες της φυσικής, των μαθηματικών, της χημείας, της βιολογίας κ.τ.λ.