Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Έρχεται περιουσιολόγιο για τα πάντα

Πήγαμε για μαλλί και ήρθαμε κουρεμένοι. Εκεί που οι πολίτες απαιτούσαν διαφάνεια και πόθεν έσχες για τα πρόσωπα της εξουσιαστικής ολιγαρχίας, ήρθε η Αριστερά και αντίθετα, εξαναγκάζει τους πολίτες να δηλώσουν εκείνοι ό,τι κινητά έχουν στα σπίτια τους και που τα βρήκαν. Τα δε μετρητά θα δηλωθούν στην αριστερή κυβέρνηση μέχρι του ποσού του 1 ευρώ. Για λεπτά δεν ακούσαμε. Είδες η Αριστερά;;;

Για να μην κοροϊδευόμαστε, δεν υπάρχει αριστερά ιδεολογία. Αυτή ηττήθηκε οριστικά, γιατί δεν ταίριαζε με την ανθρώπινη φύση. Όλοι πλέον (αριστεροί, φιλελεύθεροι, φασίστες) έχουν συμμαχήσει με το νεοφιλελεύθερο μπλοκ και απλά μας δουλεύουν με απαρχαιωμένες ιδεολογικές κατασκευές, προκειμένου να απολαμβάνουν οι ίδιοι προσωπικά, τα πλεονεκτήματα μιας δοτής απ' έξω εξουσίας.

Οι μαφιόζοι της ΔΟΕ και οι «πρόσφυγες»…

Κάποιοι, όπως γράψαμε στο προηγούμενο σχόλιό μας, μαγεύτηκαν(!) από το τελετουργικό σώου που στήθηκε με τους «πρόσφυγες» …αγκαλιά με το «χρυσό κορίτσι» από τη Δράμα, την Άννα Κορακάκη…

Μόνο που ξεχνούν την άλλη απαστράπτουσα υποκριτική …μαγεία των μαφιόζων της ΔΟΕ: Την Ολυμπιακή ομάδα των «προσφύγων»…

Πρώτοι, λοιπόν, οι μιζαδόροι της ΔΟΕ (το τέλειο και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ μοντέλο της παγκόσμιας διακυβέρνησης, καθώς και των «ιδεών» και «αξιών» της Νέας Τάξης) εισήγαγαν το νέο ιδεολόγημα της εποχή μας, με το άκρως ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ενδιαφέρον για την τραγωδία των «προσφύγων» που οι ίδιοι δημιουργούν, σχεδιάζουν και προωθούν για τα συμφέροντα των μαφιόζων του χρήματος και των πολυεθνικών (τα έχουμε αναλύσει σε άλλα άρθρα).

Μπαίνει τάξη σιγά-σιγά!...

Επιτέλους!
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Μπένι καθώς και των υπόλοιπων καθαρμάτων-μνημονιακών υπουργών των Οικονομικών,
..βρέθηκαν τα δύο πρώτα ονόματα της "λιστας Λαγκάρντ".
Πρόκειται γι αυτούς τους δύο παμπόνηρους τύπους στην φωτογραφία, που -ας μη σας ξεγελάει το αθώο και γλυκύτατο ύφος τους- πρόκειται στην ουσία για τους υπαίτιους όλων των δεινών της χώρας και του λαού.