Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Αλέξη, δεν θέλουμε δωρεάν ρεύμα, θέλουμε δημοκρατία.

Δεν θέλουμε να μας δωρίσεις ως "καλός πατερούλης" απλά λίγο ρεύμα. Θέλουμε να μην μας στερείς αυτό που δεν μπορεί να μας δώσεις. Να μην μας στερείς, εσύ και οι άλλοι ομογάλακτοί σου του σάπιου πολιτικού συστήματος, αυτό που είναι έμφυτο ανθρώπινο δικαίωμά μας. Δηλαδή τη δυνατότητα να αποφασίζουμε εμείς για μας.

Δεν θα μας δωρίσεις λοιπόν εσύ, ως προαλειφόμενο «μεγάλο αφεντικό» της ΔΕΗ λίγο ρεύμα. Εμείς θα πρέπει να αποφασίσουμε τι ακριβώς θα γίνει, τόσο με τη ΔΕΗ, όσο και με τα τιμολόγιά της και την κοινωνική πολιτική της.

Λεωφορεία χωρίς οδηγό στα Τρίκαλα

Κάποια στιγμή θα έρθουν και στην Αθήνα

Το υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε ότι έξι λεωφορεία χωρίς οδηγό θα κυκλοφορήσουν προσεχώς στους δρόμους των Τρικάλων, ενώ στους στόχους του υπουργείου εταφορών είναι τα αυτοματοποιημένα αυτοκίνητα να κυκλοφορήσουν και στην Αθήνα. Τα συστήματα αυτά, όπως σημείωσε ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα το νομικό πλαίσιο της ΕΕ για την πιστοποίηση των αυτοματοποιημένων οχημάτων στις αστικές περιοχές, μπορούν να εξυπηρετήσουν ιστορικά κέντρα πόλεων και να τα αποσυμφορήσουν εφόσον συνδυαστούν με υπάρχουσες δομές μεταφορών, υπό το πρίσμα -πάντα- της οδικής ασφάλειας.

Ρόταρυ-Eνα παρακλάδι της Μασωνίας!

του θεολόγου Γεωργίου Ψαλτάκη

Η διεθνής αυτή οργάνωση ιδρύθη στο Σικάγο στις 23.2.1905 από τον Αμερικανό δικηγόρο Paul P. Harris. Κάτω από το πρόσχημα φιλανθρωπικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων καλύπτει μυστικούς σκοπούς. Δια τούτο θεωρείται ως «το νηπιαγωγείον της Μασονίας»[1].

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και μεμονωμένοι Μητροπολίται με Εγκυκλίους συνιστούν αποχήν από συγκεντρώσεις Ροταριανών και δεν επιτρέπουν σε Ροταριανούς να είναι Ανάδοχοι σε Βαπτίσεις.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Γνωστός μουσουλμάνος οικονομολόγος βαπτίζεται Χριστιανός Ορθόδοξος

Ο Δρ. Mahmud Busatlija (Μαχμούντ Μπουσατλίγια), ένας εξέχων οικονομολόγος στο Βελιγράδι, την πρωτεύουσα της Σερβίας και με ευγενή καταγωγή, ο οποίος ήταν μουσουλμάνος, βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος, σύμφωνα με σερβικές πηγές, 500 χρόνια μετά που οι πρόγονοί του προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ.

«Επέστρεψα στις ρίζες των προγόνων μου, 500 χρόνια πίσω, όταν έγιναν μουσουλμάνοι στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Δεν νομίζω ότι είναι παράξενο, το να επιστρέφω εκεί που ανήκω», δήλωσε ο Μπουσατλίγια, ο οποίος είναι ειδικός στις ξένες επενδύσεις στη Σερβία.

Βενιζέλος: Προβοκάτορας της Ντόρας;

Οι ανοησίες πανικού που υπερφίαλου μπεμπέ, Βενιζέλου, είναι τόσο καταιγιστικές που αναρωτιέσαι: Μήπως προβοκάρει την κυβέρνηση, μήπως είναι «βαλτός» από το μητσοτακέικο;
Η Ντόρα λέει από τη μία ότι η ΝΔ έχει γίνει μικρό κόμμα (ετοιμάζεται για το αύριο κτυπώντας θανάσιμα το Σαμαρά προεκλογικά) και από την άλλη έρχεται ο Βενιζέλος και κραυγάζει ότι θα πέσει η κυβέρνηση αν καταποντιστεί η «Ελιά-ΠΑΣΟΚ»!!!

Λέει δηλαδή ο Βενιζέλος στον ελληνικό λαό, που θέλει να γκρεμίσει αυτήν την δολοφονική κυβέρνηση των δωσίλογων ανδρεικέλων, ότι αυτή θα πέσει αν με καταποντίσετε!!!

Δεν χωνεύω τα διπρόσωπα θέατρα

newsit.gr
Δεν διαφωνώ με τον Προβόπουλο... Θα έπρεπε πράγματι να είχαμε ένα πτωχευτικό δίκαιο που να προβλέπει σχετικά ανώδυνη (όσο γίνεται, δηλαδή), γρήγορη και αποτελεσματική διαδικασία πτώχευσης επιχειρήσεων που δεν βγαίνουν. Πτωχευτικό δίκαιο που να αντιμετωπίζει με κάποια περίπου ισότιμη σχέση και εκπροσώπηση, πιστωτές, μετόχους, προμηθευτές, εργαζόμενους, με κάποια σχετικά εύλογη σειρά στον πίνακα κατάταξης...

Π.χ., θα έπρεπε να έχει κλείσει από τουλάχιστον το 2008 η Τράπεζα Πειραιώς και η Eurobank. Ίσως από το 2001. Και όχι μόνο αυτές, ένα σωρό μικρότερες. Αλλά μερικές είχαν μπάρμπα στην Κορώνη, άλλες δεν είχαν τελειώσει ακόμη θεάρεστα έργα ξεπλύματος ή τακτοποίησης και δεν ξέρω τι.