Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Η αντιμετώπιση των ασθενειών.

Όλα δίνονται από το Θεό. Και όλα δίνονται για τη σωτηρία μας. Μ’ αυτή τη σκέψη να δεχθείς κι εσύ την ασθένειά σου, ευχαριστώντας το Θεό, που φροντί­ζει για τη σωτηρία σου. Τώρα, το πως συντελεί στη σωτηρία μας οτιδήποτε παραχωρεί ό Κύριος, μόνο Εκείνος το γνωρίζει. Εμείς συνήθως δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε. Στέλνει λ.χ. μια συμφορά άλλοτε για να μας παιδαγωγήσει, άλλοτε για να μας αφυπνί­σει πνευματικά, άλλοτε για να μας γλυτώσει από ενα μεγαλύτερο κακό, άλλοτε για να μας αυξήσει τον ουράνιο μισθό, άλλοτε για να μας απαλλάξει από κά­ποιο πάθος κ.ο.κ. Εσύ, λοιπόν, ν’ αναλογίζεσαι τις αμαρτίες σου και να λες: «Δόξα σ’ Εσένα, Κύριε, που με τιμωρείς δίκαια!». Να συλλογίζεσαι ότι πρωτύτερα είχες ξεχάσει το Θεό και να λές: «Δόξα σ’ Εσένα, Κύ­ριε, που μου έδωσες αφορμή και γνώση για να Σε θυμάμαι συχνά!». Να σκέφτεσαι οτι, αν ήσουν υγιής, πιθανότατα δεν θα έκανες το καλό, και να λές: «Δόξα σ’ Εσένα, Κύριε, που μ’ εμπόδισες από την αμαρ­τία!». Αν αντιμετωπίζεις μ’ αυτόν τον τρόπο και μ’ αυτές τις σκέψεις την ασθένεια σου, το φορτίο σου θα γίνει πολύ ελαφρό.

Η Δημοκρατία στην Ελλάδα κοστίζει 6 δις!

O Παπανδρέου μας απείλησε με Δημοκρατία!

Στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, μας απείλησε ότι οι Εκλογές θα είναι καταστροφικές!!!

Για 6δις θυσίασε η “Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη” την….Δημοκρατία. Μαζί με τον Ακροδεξιό και κατά MEGA “Υπεύθυνο Πολιτικό” Καρατζαφέρη.

Δηλαδή θέλουμε να υπογράψουμε ένα σχέδιο 10ετίας με βάθος συνομιλιών 4μηνών και δεν έχουμε 30 μερούλες να κάνουμε εκλογές!

Μετά απορούν στο ΠΑΣΟΚ που τους λέμε Χούντα!

Ξεχάσατε πως έγινε Καγκελάριος κάποιος άλλος; Που τον έλεγαν Αδόλφο;

Μην μπλεκόμαστε με λάθος δίλημματα


Η κατάσταση είναι γενικά μπερδεμένη (αχ αυτή η διαίρεση με το μηδέν... και ανάθεμά με εάν καταλαβαίνω τι κάνουν πια στην Βουλή) αλλά μην λύνουμε λάθος προβλήματα (η τουλάχιστον μην παρεξηγούμαι γιατί γκρινιάζω) και, προς τούτο, λίγες απλοϊκές προτάσεις:

153: πασοκική κοινοβουλευτική σταθερά. Σταθερή αξία

Μετά από πολλά πειράματα και δοκιμές, επιβεβαιώθηκε ότι η κοινοβουλευτική δημοκρατία στην Ελλάδα έχει την δική της σταθερά. Είναι ο αριθμός 153. Κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες πιέσεως, ύβρεων, θερμοκρασίας, και προπηλακισμών, ο αριθμός 153 παραμένει αμετάβλητος. Είναι επίσης ανθεκτικός στις καρπαζιές, στο μούντζωμα, στην λαϊκή οργή και στην κομματική δουλεία. Με δεδομένη λοιπόν την πασοκική κοινοβουλευτική σταθερά των 153 (π.κ.σ.), είναι προφανές ότι οι επόμενες εκλογές θα διεξαχθούν κατά πάσα πιθανότητα μετά την επερχομένη κοινωνική εξέγερση.
Τςςς