Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Νηστική διπλωματία...

Πνέει μένεα, λέει, το Μαξίμου ολόκληρο για την διαρροή του e-mail που έστειλε η κυβέρνηση στην τρόϊκα.
Τα έχουν βάλει με το ΔΝΤ, και τους κατηγορούν για πολιτική αλητεία και προσπάθεια εκβιασμού.

Ενώ κατά την γνώμη τους πολιτικά "ορθό" θα ήταν όλες οι "διαπραγματεύσεις" και οι προτάσεις και αντιπροτάσεις να συγκαλύπτονται, να αποκρύπτονται, να μένουν τέλος πάντων μακριά απ' τα "βέβηλα" μάτια του πόπολου!

Για να μπορούν μετά να ψεύδονται ασύστολα, χωρίς μαρτυρία της απατεωνιάς τους: "Α, εμείς δεν προτείναμε αυτό ή το άλλο. Η τρόϊκα μας το επέβαλε!"
(λες και η αποδοχή κάθε είδους επιβουλών των τοκογλύφων είναι κάτι για το οποίο πρέπει να περηφανεύονται!)

Μηδέν από μηδέν!

Εγκαίνια του Ταμείου Εγγυοδοσίας
Μικρών Επιχειρήσεων από τον
Κώστα Σημίτη. Πίσω βρίσκεται
μια χαρά Χαρδούβελης.
Στην Ελλάδα έπρεπε να γίνουν οι εγκαταστάσεις του CERN. Οι αλήθειες που ακούμε είναι μικρότερες από το μποζόνιο Χιγκς

Η τιποτοκρατία είναι ο μόνος θεσμός που δεν πρόκειται να κλονιστεί στην πατρίδα μας. Τα πολιτεύματα έρχονται και παρέρχονται, αλλά η λατρεία του μηδενός βαστάει γερά. Οι μεν δηλώνουν πατριώτες! Είναι με την Εκκλησία, τις Ενοπλες Δυνάμεις και γενικά με οτιδήποτε ενοχλεί την Αριστερά. Πόσα πράττουν εκ των προαναφερθέντων; «Μηδέν εις το πηλήκιο» που θα έλεγε και ο αλησμόνητος ΓΑΠ. Το θρήσκευμα από τις ταυτότητες έκανε φτερά. Στη Θράκη εφαρμόζεται η σαρία (ο ισλαμικός νόμος)! Οι απολαβές των αστυνομικών και των στρατιωτικών έχουν γίνει φιλοδωρήματα. Οι λαθρομετανάστες έχουν κατακλύσει σχεδόν όλες τις γειτονιές των μεγάλων αστικών κέντρων και η Αθήνα μας, με όλους αυτούς τους πατριώταρους, θα αποκτήσει ένα τζαμί από δω μέχρι το μούσι του κοντινότερου ιμάμη.