Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Βιβλίο Ιστορίας Γ΄Λυκείου, όπου το κράτος των Σκοπίων αναφέρεται σαν “Μακεδονία”

Σχετικά με τον χάρτη του σχολικού Βιβλίου της Γ’ Λυκείου με τίτλο “Ιστορία του Νεότερου και Σύγχρονου κόσμου”.

Έχουν πουλήσει από το 2001 και το Ελληνικό FIR (!!) σε ιδιωτική εταιρία με έδρα το Λουξεμβούργο...

Οι πάντες το έθαψαν-εμείς το ψάξαμε και αποκαλύπτουμε λεπτομέρειες..

Με μια περίεργη απόφαση του υφυπουργού των Οικονομικών Γ. Φλωρίδη (αρ. 2/73348/0049 από 12-12-2001), που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1660/12-12-2001 τεύχος Β', έχει δε ως τίτλο την αθώα και παραπλανητική φράση

"Τιτλοποίηση μελλοντικών εσόδων του Ελληνικού Δημοσίου από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την ασφάλεια της Αεροναυτιλίας (Eurocontrol), αποφασίζεται:

Wikileaks: Ο έξυπνος αποδομητικός μηχανισμός της παγκόσμιας κυβέρνησης

"Αποδόμηση δεν είναι το να αποσυναρμολογήσεις τη δομή ενός κειμένου, αλλά μία υπόδειξη ότι το ίδιο το κείμενο έχει αποσυναρμολογήσει τον εαυτό του. Αυτό που φαίνεται ως η συμπαγής του βάση δεν είναι βράχος, αλλά αέρας"
J. Hillis Miller

Ξαφνικά και σχεδόν απο το πουθενά ένας μυστήριος Αυστραλός κατασκευάζει μια ιστοσελίδα και βγάζει στην δημοσιότητα 700.000 απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ που αφορούσαν τον πόλεμο στο Ιράκ.Σήμερα λίγους μήνες μετά προαναγγέλλεται ένας δεύτερος σεισμός οκτώ μάλιστα φορές ισχυρότερος απο τον πρώτο.Όπως έγραψε χαρακτηριστικά το φιλοκυβερνητικό " Έθνος"

Ιδού οι μέτοχοι των 8 μεγάλων καναλιών

Τα μετοχολόγια έχουν ως εξής

Mega - Τηλέτυπος ΑΕ

Η Πήγασος Εκδοτική με 26,82 (έναντι 25,76% το 2007) και ο ΔΟΛ με 22,11% παραμένουν οι μεγαλύτεροι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Κατά τα λοιπά, η Benbay Limited (Βίκτωρος Ρέστη) κατέχει 5,05%, η BNP Paribas Private Bank 4,68%, η Eurofinanciere D' Investments Monaco 4,04%, η Premier Ltd 3,10%, η Saran Holdings 2,69%, η Χ.Κ. Τεγόπουλος 2,67%, η GS Bank 2,48%, η Elkin Holdings 2,24%, η Moongold Invstments 2,08%, η Baltazi Invstments, 2,04%, η Goodlass Investments 2,04%, η Opanton Investments 2,04% και η EFG Eurobank Εργασίας 1,08%. Το υπόλοιπο των μετοχών της εταιρείας διαπραγματεύεται στο Χ.Α.

Πλησιάζει ο καιρός που θα απαγορευθούν οι ιδιωτικοί κήποι και ατην Ελλάδα

"Αν οι άνθρωποι αφήσουν την κυβέρνηση να αποφασίζει τι τροφή θα τρώνε και τι φάρμακα θα παίρνουν, τα σώματά τους θα είναι σύντομα σε τόσο θλιβερή κατάσταση όσο είναι οι ψυχές εκείνων που ζούν σε καθεστώς τυρρανίας."
Τόμας Τζέφερσον
Εκ των ιδρυτών πατέρων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής

Ήδη στην Αμερική έχει ξεκινήσει η εφαρμογή του νόμου που έχει κατατεθεί στο Κογκρέσο και αφορά την απαγόρευση καλλιέργειας οργανικών τροφών.

Με λίγα λόγια την απαγόρευση του σπιτικού κήπου για την επιβίωση της οικογένειας.