Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ο γερμανός κατάσκοπος που απελάθηκε από την Ελλάδα

Το όνομά του... Ρολφ Μέρκελ

Για την Ελλάδα το όνομα Μέρκελ έχει μία πικρή ιστορία. Και δεν είναι μόνο της Άνγκελα Μέρκελ που βρέθηκε πρόσφατα στη χώρα μας.

Το όνομα Μέρκελ έχει μια θλιβερή ιστορία από τα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στο σημερινό δημοσίευμα των «Επίκαιρων», που βρίσκεται ήδη στα περίπτερα, αναφέρεται ότι λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος, έφτασε από το Βερολίνο στην Ελλάδα ο Ρολφ Μέρκελ, ο οποίος μέχρι τότε ήταν διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας Klangfilm, θυγατρικής του συγκροτήματος Siemens-Telefunken.

Αποκάλυψη: Ο Προβόπουλος μπλοκάρει την επιστροφή των 550 εκ. ευρώ των Τραπεζών

Η Τρόικα απαιτεί νέα χαράτσια για να καλυφθεί το ποσό

Μια αποκάλυψη που θα κάνει πάρα πολλούς να κοκκινίσουν από ντροπή αλλά και άλλους είτε να παραιτηθούν είτε να απολυθούν πάραυτα από την ακριβοπληρωμένη θέση τους, κάνει σήμερα το antinews. Πρόκειται για τη συνέχεια στο σήριαλ το οποίο αναδείξαμε από αυτό τον ιστοχώρο και αφορά την υποχρέωση των τραπεζών να αποδώσουν στο ελληνικό δημόσιο το 10% των προνομιούχων μετοχών των τραπεζών, που κατέχει από το 2008 σε αντάλλαγμα της εγγυοδοσίας των 28 δισ. Ευρώ και σύμφωνα με το νόμο Αλογοσκούφη (Επιτυχία του Antinews: Η κυβέρνηση ζητά από τις τράπεζες να πληρώσουν τα 550 εκ. ευρώ)

Η Ρεπούση έβγαλε ανακοίνωση για τις διαμαρτυρίες στο Corpus Christi, για τους ισλαμιστές... ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.

"Αγανάκτησε" η κ.Ρεπούση με τα 20-30 άτομα που κρατώντας ελληνικές σημαίες, φωνάζοντας συνθήματα κατά της παράστασης «Corpus Christi» και τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο και «Τη Υπερμάχω», απέκλεισαν το βράδυ της Πέμπτης το θέατρο «Χυτήριο», στη σκηνή του οποίου ανεβαίνει η παράσταση που παρουσιάζει τον Ιησού ως ομοφυλόφιλο.

Απόσπασμα από την ανακοίνωση συμπαράστασης της Ρεπούση.
[Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε εκδήλωση θρησκευτικού φανατισμού που φέρεται εναντίον της ελευθερίας του λόγου και στρέφεται ουσιαστικά κατά της δημοκρατίας. Είναι απαράδεκτο, σε ένας κράτος δικαίου με ευρωπαϊκό προσανατολισμό να εκδηλώνονται τέτοιες μισαλλόδοξες και φασιστικές εκρήξεις θρησκευτικού παροξυσμού. Πρόκειται για εκδηλώσεις μίσους που δεν επιτρέπεται να γίνονται ανεκτές από την πολιτεία.]

Μόλις θα πάρουμε τα 31,5 δις θα φάμε με «χρυσά» κουτάλια.

Είναι πραγματικά απίστευτη η αφέλεια ορισμένων συμπολιτών μας, οι οποίοι καταπίνουν αμάσητη την προπαγάνδα της άρχουσας ελίτ της χώρας. Παραμυθιάζονται με το σύνθημα ότι εξαθλιωνόμαστε μεν, αλλά θα πάρουμε τη δόση.

Και λοιπόν τι θα γίνει όταν πάρουμε τη δόση; Θα φάμε με χρυσά κουτάλια; Θα φύγουν τα σκληρά μέτρα; Θα ξαναγυρίσουμε στον χαμένο Παράδεισο των δανεικών που ζούσαμε; Όχι.