Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Άγιον Όρος. Ένας αληθινός επιταχυντής του σωματιδίου Του Θεού!

Ακούσαμε πολλές ζητωκραυγές από ειδικούς και μη, τούτες τις μέρες. Βρέθηκε, λένε, το σωματίδιο που δημιούργησε τον κόσμο ολάκερο. Δεκάδες χρόνια ερευνητικών προγραμμάτων και εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων. Για να βρούνε οι τρανοί της επιστήμης την αιτία της Γέννησης. Όχι δεν είναι ο Θεός, αλλά το μποζόνιο του Χιγκς.

Είμαστε άψυχα όντα που λαμβάνουμε ύλη, σάρκα και οστά από αυτό, και αφού πρώτα γενίκαμε πίθηκοι, φτάσαμε σήμερα να είμαστε... γαϊδούρια (να με συγχωρήσουν τα συμπαθή τετράποδα την ασέβεια μου προς αυτά) που αφήνουμε, στο όνομα της επιστήμης, εκατομμύρια παιδιά στην Αφρική, την Ασία, τη Νότια Αμερική να πεθαίνουν από την πείνα και την έλλειψη εμβολίων.

Ζητείται ψεύτης...


"Είναι εφικτό να μετακινείται ο βουλευτής με λεωφορεία και τρένα; Όχι! Δεν θα ξεφτιλίζεται ο βουλευτής! Εκτός αν θέλετε να καταργήσουμε την δημοκρατία..."

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει ή το Σύστημα ποτέ δεν πεθαίνει;

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην τρικολόρε μνημονιακή συγκυβέρνηση του ξεπουλήματος, συγκέντρωσε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και την παρακολούθησαν από τηλεοράσεως πολλοί περισσότεροι πολίτες από άλλες παρόμοιες φορές. Όμως εκείνο το μήνυμα που πέρασε στο λαό ήταν ένα και μοναδικό «Το Σύστημα ποτέ δεν πεθαίνει».

Εμβρόντητοι παρακολουθήσαμε όλους τους πολιτικούς «ηθοποιούς», παλιούς και προσαρμοσμένους νέους, να παίζουν τον ρόλο τους, έτσι ακριβώς όπως τους έχουμε συνηθίσει επί 38 μεταπολιτευτικά χρόνια. Καθόλου δεν άγγιξε την πολιτική τους σκέψη και τον πολιτικό τους λόγο η κρίση που μαστίζει τους πολίτες. Δεν συζητάμε τόσο για τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης, τα οποία λειτούργησαν όπως τα περιμέναμε, αλλά για τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Αριστερά»: Διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλον

Κάθε εξουσία είναι οργανικά δεμένη με την κακογουστιά: Κολυμπάει μέσα στην κακογουστιά, όπως το ψάρι μέσα στο νερό.
Η δημαγωγία και ο λαϊκισμός είναι οι δύο ακρογωνιαίοι λίθοι του πολιτικού κιτς.
Το πολιτικό κιτς, όμως, ανυψώνεται σε φρενοβλάβεια με τα χολιγουντιανά σώου, με τις τελετουργικές θεατρικές παραστάσεις των κομμάτων και των πολιτικών.
Γράφαμε σε ένα παλιό μας άρθρο: «ΚΙΤΣ: Η φαιά «αισθητική» της αγοράς»:

«Θα μπορούσαμε να πούμε, με μια δόση ειρωνείας, ότι το “Μουσείο” της φρενοβλαβούς κακογουστιάς είναι τα ΜΜΕ: Αυτά αποτελούν σήμερα το τελετουργικό υπερθέαμα του κιτς, τα λαρύγγια της νεοταξικής κακογουστιάς και μόλυνσης.
Θα μπορούσαμε, ακόμα να προσδώσουμε στο κιτς και την «ιδιότητα» του φαιόμετρου: το μέτρο που καταγράφει τις διακυμάνσεις και το βαθμό του φασισμού της καθεστωτικής πολιτικής και των πολιτικών της».

Η χώρα αλλάζει χέρια... οι λαθρέποικοι γίνονται επικυρίαρχοι

Με την βοήθεια των ΜΚΟ και των διαφόρων αγνώστου ταυτότητας αριστεριζόντων και άλλων φληναφημάτων της καταρρέουσας παρούσας πολιτικής, το όνειρο των λαθρομεταναστών γίνεται πραγματικότητα και μπορούν πλέον να ατενίζουν το μέλλον τους στην Ελλάδα με πολύ περισσότερη αισιοδοξία. Για την ακρίβεια, μπορούν να βλέπουν την Ελλάδα σαν πατρίδα τους ή -για να γίνουμε σαφέστεροι- σαν την χώρα που μπόρεσαν και κατέλαβαν, με την βοήθεια προθύμων καλοπληρωμένων από το εξωτερικό ΜΚΟ.

Φοβού τους Γερμανούς όταν ανακαλύπτουν την κεφαλαιαγορά. ΔΕΝ ΕΧΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ


http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2205947 και στο scribd.