Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Τι γιορτάζουμε σήμερα;

Draghi: "Die Länder müssen Souveränität abgeben"
Ντράγκι: Οι χώρες πρέπει να παραδώσουν κυριαρχία

Η ''μεγάλη'' παρέλαση - η μεγάλη γελοιότητα...

"Τιμούν" τους νεκρούς του '40, αυτούς που έδωσαν τα πάντα, για να αποτρέψουν την υποδούλωση της χώρας, εκείνοι που υπέγραψαν την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και σκύβουν και προσκυνούν το νέο Χίτλερ, για τριάντα αργύρια. "Τιμά" λέει την ελληνική σημαία ο Κάρολος Παπούλιας, το "σύμβολο", λέει, "της δημοκρατίας και της ενότητας του ελληνικού λαού"!

Αυτός που υπέγραψε όλα τα προδοτικά διατάγματα που παρέδωσαν την Ελλάδα στους ξένους και την έφεραν ξανά στην εποχή της Τουρκοκρατίας. Αυτός που κοιτά και υπογράφει την κατάλυση του Συντάγματος και της δημοκρατίας, ανησυχώντας μόνο για την άνοδο των "ακροδεξιών" που απειλούν τη "δημοκρατία"! Ποια δημοκρατία και ποιος πρόεδρός της; Αυτός που αποκαλείται από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού "προδότης" και πηγαίνει να "τιμήσει" τους νεκρούς του '40 -ωραία τιμή τους αποδίδει...-, αποκλείοντας με ΜΑΤ και στρατό το λαό -ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟ '40!-, από το ναό του Αγίου Δημητρίου και από την παρέλαση; Ποιος πρόεδρος δημοκρατίας θα το δεχόταν αυτό;

Νεκρώσιμο ΤρισάγιοΝΕΚΡΩΣΙΜΟ ΤΡΙΣΑΓΙΟ
ήχος πλ.β΄ νενανώ εξήγηση Μπαλασίου Ιερέως

Ζήτω το έθνος των Ελλήνων! Μπορούμε!

Δόξα και τιμή στον υπέροχο λαό μας που πάντα λέει ΟΧΙ στην ατίμωση και την παράδοση στους ξένους και πάντα περιμένει ηγέτες σαν τον Μεταξά να εκφράσουν αυθεντικά την βούληση του έθνους!