Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ημέρα ανέμου 2015 με άπνοια στα πρόθυρα πτώχευσης

Καλημέρα σας.

Σήμερα 15 Ιουνίου 2015, το εν Ελλάδι αιολικό λόμπυ γιορτάζει την "ημέρα του ανέμου". Δηλαδή θέλει να σας πει ότι πρέπει να θέλετε αιολικά, γιατί, έτσι και πάρετε χαμπάρι τι μούφα είναι, και τι σας κοστίζει η μούφα, θα τους πάρετε με τις λεμονόκουπες (ή τίποτα χειρότερο).

Σήμερα 15 Ιουνίου έχει και άπνοια και ζέστη, πρώτη ζέστη του καλοκαιριού. Πάντα έκανε ζέστη το καλοκαίρι, και όταν κάνει ζέστη, παραδοσιακά, ζεσταινόμαστε. Επίσης παραδοσιακά, όταν ζεσταινόμαστε, και αν δεν φυσάει λιγάκι, ψάχνουμε για ...βεντάλιες. Ή ανεμιστήρες, και, πρόσφατα, κλιματιστικά.

Η έκπτωτη κυβέρνηση διαπραγματεύεται το μέλλον των παιδιών μας

Η Κυβέρνηση έπεσε σιωπηλά το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βουλή με την καταψήφιση του Νόμου για την ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών. Οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν ως όφειλαν το Νομοσχέδιο, καταψήφισαν την Κυβέρνηση, καταψήφισαν τον εαυτό τους. Το ΠΑΣΟΚ ως από μηχανής Θεός, το κόμμα που δίδαξε τις βρώμικες δουλειές από την 18η Οκτώβρη 1981 μέχρι την 18η Ιούνη 2015, έκανε τη δουλειά του. Ψήφισε την διχοτομημένη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η Κυβέρνηση των Αντιμνημονιακών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της Κουμμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μετράει μέρες ίσως και ώρες. Μπορεί ο κ.Τσίπρας να επενδύει στο πολιτικό άσυλο του εαυτού του και τη χώρας μας ολόκληρης στη Ρωσία, την οποία επισκέπτεται εντός της εβδομάδας, αλλά το γεγονός είναι ότι με τά την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2015 δεν δικαιούται πλέον να ομιλεί εις το όνομα της Πατρίδας.

Πάπας Φραγκίσκος: Αν είστε άθεοι, στείλτε μου «καλές δονήσεις»

Ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε από τους δημοσιογράφους που δεν προσεύχονται τουλάχιστον του στείλουν «καλές δονήσεις» ("Good Vibrations").

Ο Φραγκίσκος συνηθίζει να ζητά από τους ανθρώπους να προσεύχονται γι’ αυτόν, αλλά άλλαξε το αίτημά του καθώς έφευγε από μια συνάντηση με την πρόεδρο της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ την Κυριακή.

Γύρισε στους δημοσιογράφους και είπε «αστειευόμενος» στα ισπανικά: «Προσευχηθείτε για μένα, και αν κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να προσευχηθείτε επειδή δεν είστε πιστοί, να μου στείλετε καλές δονήσεις».