Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Στα άδυτα του πολέμου στο MEGA

ΤΟ ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Οι μέτοχοι, οι δημοσιογράφοι, η επόμενη μέρα. Είναι θέμα που θα επηρεάσει και το πολιτικό σκηνικό, γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία.

Η στρόφιγγα του εύκολου χρήματος έκλεισε και έτσι οι μέτοχοι έπρεπε να πάρουν αποφάσεις.

Μπόμπολας και Ψυχάρης πρότειναν συρρίκνωση δαπανών και “συρρίκνωση προσωπικού” με 150 απολύσεις. Κούρεμα για τους υπόλοιπους κλπ.
Ο Βαρδής αντιπρότεινε συγχώνευση MEGA – STAR. Εάν γινόταν αυτό, άλλαζε άρδην η μετοχική σύνθεση του νέου σχήματος, γι’ αυτό και δεν το δέχθηκαν οι Μπόμπολας – Ψυχάρης. Είχαν όμως και το επιχείρημα της περαιτέρω οικονομικής επιβάρυνσης του νέου σχήματος. Αλλά η ταμπακέρα ήταν έχαναν ουσιαστικά τον έλεγχο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Όχι στην «αντισημιτική» τσαγιέρα!

Αίσχος! Τσαγιέρα - Χίτλερ
Σφοδρή αντίδραση από τους Εβραίους αντιμετώπισε μια τσαγιέρα (ναι, τσαγιέρα!) που ισχυρίζονταν ότι "μοιάζει με τον Αδόλφο Χίτλερ"!

Η φασαρία για την τσαγιέρα, που πωλείται από το πολυκατάστημα JC Penny, ξέσπασε όταν κάποιοι «ευαισθητοποιημένοι» Εβραίοι άρχισαν να κυκλοφορούν μια αφίσα από μια διαφημιστική πινακίδα η οποία, όταν προσαρμοστεί στο Photoshop και παρουσιαστεί θολή, μπορεί να θεωρηθεί ότι μοιάζει με τον Χίτλερ!

Ο παραλογισμός αυτού του ισχυρισμού, ενισχύεται από το γεγονός ότι η εικόνα πρέπει να τροποποιηθεί ψηφιακά για να μοιάσει σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τσαγιέρα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το JC Penney να αφαιρέσει τελικά την διαφημιστική πινακίδα κοντά στο Culver City της Καλιφόρνια.

Επιλέξτε τον δήμιό σας!

Ενα περίεργο πράγμα γίνεται στην Ελλάδα. Κάτι έχει το νερό που πίνουν στις πλατείες Κουμουνδούρου, στους Περισσούς και σε άλλα σημεία της πρωτευούσης όπου συντάσσονται σχέδια μετατροπής της Ελλάδας σε «σοσιαλιστικό, μετασοβιετικό, τριτοκοσμικό και ό,τι να 'ναι παράδεισο». Δεν εξηγείται αλλιώς το να πονάει η ψυχή σου υπέρ των κεμαλικών και εναντίον των ισλαμιστών και να νομίζεις ότι αν πέσει ο Ερντογάν και έρθει ο Κιλιτσντάρογλου θα φτιάξει η ζωή σου. Βλέπει ο άλλος με τα ροζ γυαλιά της «προόδου» ισλαμιστή να ξεσηκώνεται στην Αίγυπτο και ενθουσιάζεται. Αλαλάζει λες και πήραμε πάλι το Euro. Ο ίδιος άνθρωπος βλέπει κεμαλικό αξιωματικό να τα βάζει με τον ισλαμιστή Ερντογάν και τάσσεται με το μέρος του κεμαλικού! Από πού κι ως πού ένας Ελληνας, ο οποίος και από τους μεν και από τους δε αντιμετωπίζεται ως θήραμα, πρέπει να διαλέξει από ποιο χαντζάρι θα σφαγεί; Πώς κόβεις φλέβες για την Τουρκία και δεν σου καίγεται καρφί για τα δικά μας εθνικά ζητήματα, τους αγνοουμένους και την Κατοχή στην Κύπρο, τη Γενοκτονία των Ποντίων και τον ξεριζωμό των Μικρασιατών;