Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ωραίο timing για τη σύλληψη Μαζιώτη

Λέμε, ένα ερώτημα βάζουμε…

Πάνω που μας τέλειωσε το σίριαλ Χρυσή Αυγή με το υπέρλαμπρο φινάλε Κας….. Και είναι και καλοκαιράκι, ζέστα κάνει και ο ελληνάρας βαράει αλύπητα (όχι τον Τούρκο) αλλά το μπαλάκι στην παραλία…

Και υπάρχει κίνδυνος στα δελτία των 8 να μην έχουμε τι να πούνε…

Μήπως είναι λίγο βολικό να βγει η σύλληψη Μαζιώτη? Και ωραιότατα ρεπορτάζ μισής ώρας με τον καθένα να λέει ότι θέλει? Και να φορτώνει στον Μαζιώτη ακόμα και την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Πάπα το 1980 με τον Μαζιώτη με σορτσάκι στην Πέμπτη Δημοτικού!!!!!

Η "πραγματική οικονομία" του Μανιάτη είναι Ελληνική ή Γερμανική;

Είδαμε προχθές τον Entso-e να παρουσιάζει σενάρια εξέλιξης του ευρωπαϊκού δρόμου προς το 2030 και το 2050, με ενσωμάτωση των ΑΠΕ στο ενεργειακό μείγμα κατά 40% έως 60%. Όσοι θέλουν να υλοποιήσουν συγκεκριμένες πολιτικές προγραμματίζουν έγκαιρα και μεθοδικά, εξετάζουν διαφορετικά σενάρια, κάνουν διαβούλευση επί μήνες ή και χρόνια, παίρνουν απόψεις, συνθέτουν απόψεις και στο τέλος τεκμηριώνουν την πολιτική που προωθούσαν εξαρχής. Τα failed states κατέληξαν να γίνουν failed ακριβώς επειδή δεν έμαθαν να κάνουν τίποτα απ' αυτά, απέτυχαν στη θέσπιση θεσμών και δομών, καθώς παραμένουν προσηλωμένα στην υπεράσπιση των συμφερόντων της ολιγαρχίας.

Le roi est mort, vive le roi.

Με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μας εκατομμύρια Ευρωπαίοι παρακολουθήσαμε την επικύρωση της υποψηφιότητας, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, του Jean-Claude Juncker για την θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Δεν έχει καμιά σημασία που ο κ. Juncker ήταν ο μοναδικός υποψήφιος. Άλλωστε κανένας δεν θα τολμούσε να κατηγορήσει θεσμούς της ΕΕ πως δουλεύουν αντιγράφοντας αυτούς της Β. Κορέας.

Μην ξεχνάμε πως η ψηφοφορία ήταν μυστική, στην Β. Κορέα δεν είναι.

Κρίνε με αγά μου, ν' αγιάσω!...

Άρχισαν, λέει, οι αξιολογήσεις των υπαλλήλων του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, και πρέπει, επίσης λέει, να ολοκληρωθούν οπωσδήποτε,
...παρά τις αντιδράσεις των ίδιων των υπαλλήλων.

Ο ίδιος ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (πςςςςς!), γουρλομάτης γιός, πρωθυπουργού πατέρα,
...χθες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι οι αξιολογήσεις καμία σχέση έχουν, ή πρόκειται να έχουν στο μέλλον με διαθεσιμότητες και απολύσεις!