Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

«Έρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα. Θα μας αγγίξει, αλλά δε θα μας καταστρέψει»

Είπε ο γέροντας Παΐσιος:

Θα κανονίσει ο Χριστός τις υποθέσεις του Έθνους. Αν έμενε σ' εμάς αυτή η δουλειά, το τινάζαμε στον αέρα το Έθνος.

- Τι θα γίνει με τη σημερινή κατάσταση;
Μην ανυσυχείτε. Πολλά διατάγματα δε θα προλάβουν καν να δακτυλογραφηθούν.

- Με το γένος μας τι θα γίνει;
Το Γένος μας θα μεγαλώσει, αν και οι υποτιθέμενοι φίλοι μας θα ήθελαν να το τσαλακώσουν και θα τους ήταν πολύ ευχάριστο. Αλλά ο Θεός δε θα επιτρέψει. Η Τουρκία θα καταστραφεί. Έρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα. Θα μας αγγίξει, αλλά δε θα μας καταστρέψει.

Το ναρκωτικό «εκλογές» ξανάρχεται!

Είναι γνωστό πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα αντιλαϊκά φασίζοντα καθεστώτα, είναι αυτό της αποκάλυψής τους. Γνωρίζουν πολύ καλά οι απολυτάρχες (και τα υποπόδιά τους) πως μόνο η μάσκα της δημοκρατικότητας (έστω και απολύτως τυπικής) μπορεί να διατηρήσει τους βιαστές της Δημοκρατίας στους αιματοβαμμένους θώκους τους.

Όποτε, λοιπόν, ασκείται μεγάλη πίεση από τις κοινωνίες, οι μικροί (ή και οι μεγάλοι) δικτάτορες ανασύρουν τη λέξη «εκλογές», προκειμένου να ηρεμήσουν τα πλήθη. Θέλοντας να κερδίσουν χρόνο δεν διστάζουν να αναφερθούν σε δημοκρατία και διαδικασίες που είναι δυνατόν να τους ανατρέψουν. Όμως, το ζητούμενο είναι να κερδηθεί χρόνος, να «αναπαυθεί» το μαινόμενο πλήθος και να επέλθει η ειρήνη και η ασφάλεια, να εκτονωθεί ο λαός (όπως τρις αναφέρθηκε –σε μία κρίση ειλικρίνειας- εσχάτως ο κύριος Σαμαράς, υποβιβάζοντας σε καθεστωτικό χειραγωγούμενο την λέξη και την έννοια «εκλογές») φαντασιώμενος πως πλησιάζει το χρονικό σημείο αναίμακτης ανατροπής του καθεστώτος.

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο «Ελληνική κρίση» από το 2008

H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”

Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008

Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να "δημιουργήσει" το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να "βρει" τη "λύση" σύντομα.

από τον Jean d'Eau, Βουδαπέστη (Henrymakow.com) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος της Εβραϊκής Μασονίας στη Βουδαπέστη μου είπε τι έρχεται όσον αφορά την ελληνική κρίση.

Τελικά, θα δώσουμε και εγγυήσεις για να πάρουμε την δόση μας. ΌΧΙ, ΌΧΙ, ΌΧΙ

118.434,84 ευρώ/έτος