Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Απαιτήσεις...

Γιώργος Κουμουτσάκος: "απαιτώ απ´τη δημοκρατική Πολιτεία την άμεση σύλληψη των δραστών της χθεσινής φασιστικής επίθεσης."

Τα καλά νέα για σένα κύριε βουλευτά είναι πως έχεις την συμπάθεια του κόσμου σαν κάποιος που κανείς δεν θάθελε νάναι στην θέση σου.
Τα κακά νέα είναι πως δεν δικαιούσαι να απαιτείς τίποτα.

Πώς τολμάς να απαιτείς ο,τιδήποτε από μιά τάχα "δημοκρατική Πολιτεία" όταν εσύ με τις ψήφους σου και τα "ναι σε όλα" την κατάντησες μιά οιονεί δικτατορία;

Απαίτησες ποτέ να μάθεις πώς ζουν οι ρημαγμένοι από σένα και τους άλλους συναδέλφους σου πολίτες; Πώς κοιμούνται και πώς ξυπνούν, πώς πάνε τα παιδάκια στο σχολείο, πώς τα βγάζουν πέρα όταν εσύ καμαρώνεις στην Βουλή;

Φύλαγε την Πίστη και την Παράδοση και θα σε φυλάει

Ο Εχθρός ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις.

Του Μόσχου Λαγκουβάρδου

Ο Εχθρός ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις. Ξέρει ο εργαζόμενος, ο προλετάριος, τί σημαίνει ότι ο εχθρός ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις; Ο Εχθρός πολεμάει την Ορθόδοξη Πίστη και την Ορθόδοξη Παράδοση για να τις σβήσει από το χάρτη. Ξέρει ο εργαζόμενος τί σημασία έχει γι΄ αυτόν να υπάρχει η Ορθόδοξη Πίστη και η Ορθόδοξη Παράδοση; Ξέρει ποιά είναι η διαφορά να φυλάει η Πίστη και η Παράδοση την ελευθερία του ανθρώπου και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο Εχθρός ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις αλλά δεν ανεβάζει και κατεβάζει Ορθόδοξη Πίστη και Ορθόδοξη Παράδοση. Η Πίστη και η Παράδοση είναι ισχυρότερη από το νόμο. Τον νόμο τον καταργεί νεώτερος νόμος. Ο νόμος δεν καταργεί την Πίστη και την Παράδοση. Η Πίστη και η Παράδοση καταργεί τον νόμο.