Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Αλλοδαπός κακοποιός διατάχθηκε να απελαθεί,

αλλά μόλις τον πήγαν στο αεροδρόμιο θυμήθηκε ότι είναι «ομοφυλόφιλος» και η απέλαση ματαιώθηκε!

Ο 55χρονος Alvin Brissett, από την Τζαμάικα, βίαιος πατέρας δύο παιδιών, διέφυγε την απέλαση λίγα λεπτά πριν μπει σε αεροπλάνο για την Τζαμάικα - δηλώνοντας ξαφνικά ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο Τζαμαϊκανός Brissett, ο οποίος διατάχθηκε να σταλεί πίσω στην πατρίδα του, έχει ένα βαρύ ποινικό μητρώο Συμπεριλαμβάνονται κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και βίαιη επίθεση. Ωστόσο, ενώ τον πήγαιναν με χειροπέδες σε ένα van στο αεροδρόμιο Gatwick, ανακοίνωσε ότι είναι gay και ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να σταλεί στη Τζαμάικα: γιατί θα μπορούσε να αντιμετωπίσει διακρίσεις εκεί.

Οι Έλληνες χρειαζόμαστε επειγόντως Σεισάχθεια.

Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει έστω και ένας αφελής που να πιστεύει ότι θα πληρωθούν ποτέ τα 68 δις ευρώ ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία, τα οποία μάλιστα αυξάνονται με ρυθμό 1 δις το μήνα, τα 77 δις ευρώ περίπου ληξιπρόθεσμα δάνεια προς τις τράπεζες και τα 20 περίπου δις ευρώ οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Όποιος το πιστεύει αυτό, ζει απλά στον κόσμο του, εκτός πραγματικότητας και μάλιστα εμποδίζει και τις εξελίξεις. Δεν έχει παρά να διαπιστώσει την αδυναμία των εφοριών να βρουν έστω κάποια περιουσιακά αντικείμενα των οφειλετών για να βγάλουν στον πλειστηριασμό, ο οποίος και όταν γίνεται δεν αποφέρει τίποτα. Οι Έλληνες οφειλέτες μόνο προς την εφορία, αγγίζουν ήδη τα 2,5 εκατομμύρια. Τα βάρη τα σηκώνουν πλέον λίγοι, οι οποίοι όμως μειώνονται κι αυτοί δραματικά μέρα με τη μέρα. Η Ελλάδα βαδίζει προς εντελώς λάθος κατεύθυνση. Χρειαζόμαστε επειγόντως άλλη πολιτική και άλλους πολιτικούς. Χρειαζόμαστε επειγόντως Σεισάχθεια.