Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ο κύκλος του μπούμεραγκ κλείνει στο κεφάλι του Νταβούτογλου;


Του Σάββα Καλεντερίδη

Τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές (23 Αυγούστου), συνεδριάζει στην Άγκυρα κοινή αμερικανοτουρκική «Ομάδα Εργασίας επί Θεμάτων Πληροφοριών, Πολιτικής και Στρατού» σχετιζόμενα με το ζήτημα της Συρίας. Στη σύσκεψη συμμετέχουν διπλωμάτες, στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας και πληροφοριών και αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων των δυο χωρών, ενώ από πλευράς των ΗΠΑ προΐσταται η πρέσβης Ελίζαμπεθ Τζόουνς και από πλευράς της Τουρκίας ο πρέσβης Χαλίτ Τσεβίκ, αναπληρωτής υφυπουργός Θεμάτων Μέσης Ανατολής του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Yunan Siktir Tsoglan TV


Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να ασελγούν πάνω στις δημόσιες συχνότητες;
Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να αφελληνίζουν τον ελληνικό λαό μόνο και μόνο για το χρήμα;

Μιλάμε για τους ανεκδιήγητους εγχώριους καναλάρχες οι οποίοι κατά καιρούς σέρνονται πίσω από την κάθε τελευταία λινάτσα τηλεπαρουσιάστρια ενώ την ίδια ώρα παριστάνουν τους μεγαλοπαράγοντες του τόπου.

Ο Δένδιας, οι πολίτες, και τα ανθρώπινα δικαιώματα

Ο αντικαταστάτης του κ Χρυσοχοΐδη στο ΠΡΟπατζίδικο - κατ΄ ευφημισμό λέγεται και υπουργείο προστασίας του πολίτη - κύριος Δένδιας, αντικρούοντας τις κατηγορίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Κασιδιάρη, τόνισε ότι δεν είναι αντισυνταγματική η συγκέντρωση των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων πολιτών, διότι αντίκειται προς τη σύμβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχει ψηφίσει το ελληνικό κοινοβούλιο. Άρα, το "συνέρχεσθαι" των πολιτών επιτρέπεται αρκεί να μη φέρουν όπλα.

Τόσον βλάξ και υποκριτής είναι και ήταν λυπηρό, που δεν τον έβαλε στη θέση του ο κ. Κασιδιάρης κατά τη δευτερολογία του. Η περί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων διακήρυξη αφορά στους ΠΟΛΙΤΕΣ μιας χώρας και οι πολίτες της κάθε χώρας συμβαίνει να είναι οι πολιτογραφημένοι. Να είναι οι ταξινομημένοι.