Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Απόγνωση


Η τελευταία και οριστική νίκη του διαβόλου είναι όταν σπείρει σε μια ψυχή την απόγνωση.

Ιερός Αυγουστίνος

Σκουριές: Με το Ελληνικό χρυσάφι θα πληρώνουν τα χατζάρια τους οι τσέτες.

Χαρίζουν το χρυσάφι των Ελλήνων στους χρηματοδότες των ισλαμοφασιστών γενοκτόνων του πλανήτη!

Γενίτσαροι, επίορκοι καιροσκόποι γεμίζουν τα σεντούκια των σουλτάνων.

Στις Σκουριές ανοίγει η σύγχρονη Κερκόπορτα.

Δημοσίευμα – σοκ της Washington Post αποδεικνύει αυτό που όλοι γνωρίζουν αλλά κρύβουν: Το Κατάρ χρηματοδοτεί τις πλέον θηριώδεις συμμορίες ισλαμιστών με άφθονο χρήμα. Οι βάρβαρες οργανώσεις που ευθύνονται για γενοκτονίες στην Ερυθραία, στην Σομαλία, σφαγές αμάχων στην Νιγηρία, στην Συρία αλλά και την Λιβύη λαμβάνουν βοήθεια εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων από την “μετριοπαθή” κυβέρνηση του Κατάρ, γεγονός που βγαίνει στην επιφάνεια μετά την απομάκρυνση της Κλίντον!

Εκχώρηση ΧΩΡΙΣ νομιμοποίηση


Θα μας εξηγήσει η συγκυβέρνηση σε δημόσιο διάλογο τη σημασία της εκχώρησης του εθνικού προϋπολογισμού σε Βρυξέλλες?

Στα άκρα… η κόντρα Μπόμπολα – Ψυχάρη

Απίστευτο αυτό που έγινε στο κεντρικό δελτίο του Mega και δείχνει ότι επικρατεί «πόλεμος» μεταξύ των μετόχων, ήτοι του Σταύρου Ψυχάρη και του Γιώργου Μπόμπολα. Επί τρία τουλάχιστον λεπτά το κανάλι είχε ρεπορτάζ που αναφερόταν στις αντιδράσεις των κατοίκων για τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές αλλά και στον Έβρο. Πλάνα και δηλώσεις από φορείς που συνάντησαν τον Τσίπρα, τον Καμμένο και την Παπαρήγα και όλοι να λένε ότι οι επενδύσεις καταστρέφουν το περιβάλλον και είναι επιβλαβείς.

Αν κάποιος δεν έβλεπε πάνω δεξιά το σήμα του Mega θα έλεγε ότι παρακολουθεί την τηλεόραση του… Κόκκινο. Είναι δυνατόν στο κανάλι που βασικός μέτοχος είναι ο Μπόμπολας να παίζει ένα εκτενές ρεπορτάζ που τινάζει στον αέρα την άλλη επένδυσή του στα ορυχεία χρυσού; Είναι δυνατόν ένα ιδιωτικό κανάλι να πάει κόντρα στα συμφέροντα του ιδιοκτήτη του;

Περί της σχέσεως ναζισμού και χριστιανών.

Λυκούργος Νάνης

Την ίδια στιγμή που ο συγκρητιστικός οικουμενισμός, ο συσχηματισμός με τον κόσμο και το φρόνημά του και ο συμβιβασμός με το ποικίλο κατεστημένο αποτελούν δυστυχώς κυρίαρχα χαρακτηριστικά του σύγχρονου εκκλησιαστικού βίου κάποιοι εκκλησιαστικοί παράγοντες "αλληθωρίζουν" προς τη "σχέση ναζισμού και χριστιανών".

Αυτό είναι άλλωστε και το θέμα της εκδήλωσης-συζήτησης που πρόκειται να λάβει χώρα την προσεχή Κυριακή 10 Μαρτίου στα Γιαννιτσά με διοργανώτρια μεταξύ των άλλων και τη μητρόπολη Εδέσσης. Η Χρυσή Αυγή την οποία "φωτογραφίζει" σαν ιδεολογικό και πολιτικό φορέα του ναζισμού και επιχειρεί να στοχοποιήσει η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί στις μέρες μας τον εύκολο στόχο για τους ποικίλους υπηρέτες του διεφθαρμένου πολιτικού και κοινωνικού συστήματος και τους αβανταδόρους της Νέας Τάξης. Αν θέλει κάποιος σήμερα, φυσικό πρόσωπο ή συλλογικότητα, να αποσπάσει πιστοποιητικά "πολιτικής ορθότητας" και να μην απορριφθεί από το σύστημα θα πρέπει αν μη τι άλλο να πλειοδοτεί σε αντιχρυσαυγιτισμό.