Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Πανήγυρη Πάντων των Βατοπαιδινών Αγίων (22-23 Ιουλίου 2011)


Με την ευλογία του οικονόμου του Βατοπαιδινού Μετοχίου στο Πόρτο Λάγος της Ξάνθης, π. Νήφωνα ξεκινήσαμε τέσσερις φίλοι με προορισμό την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου για την Πανήγυρη Πάντων των Βατοπαιδινών Αγίων. Το μετόχι είναι η αφετηρία της πνευματικής μας αφύπνισης, φίλων μας γνωστών, συγγενών και των παιδιών μας!

Κατανοώντας τους συμβολισμούς των ψηφιδωτών του Αγίου Απολλιναρίου στην Classe


Σειρά του Βαγγελάκη να σηκωθεί να πει το ποίημα...


Έχει σημασία να ερμηνεύσουμε σωστά, το μήνυμα…

Τρεις (μέχρι τώρα) θάνατοι στο σκάνδαλο Μέρντοχ

Από τον ΧΑΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ

Πρώτος από πλευράς δημοσιογράφων ήταν ο «Μπιγκ» Τζορτζ Γουέμπλεϊ που αποκάλυψε τα βρώμικα κόλπα των ανθρώπων του Μέρντοχ και ακολούθησε ο Σον Χορ που έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις παρακολουθήσεις.

Οι δύο δημοσιογράφοι δεν ζουν πλέον και ενώ η αστυνομία (αποδεδειγμένη η συνεργασία της με το σύστημα Μέρντοχ) ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κάτι ύποπτο πίσω από τους θανάτους τους, οι οικογένειες περιμένουν και τις τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια που τους οδήγησαν στον άλλο κόσμο.

Ο «Μπιγκ» Τζορτζ εργαζόταν εργαζόταν στο σόου “Jameson Tonight” του Sky TV (ιδιοκτησίας Μέρντοχ) κατά τη δεκαετία ‘90 και είχε δώσει κατάθεση στην αστυνομία για παράνομες καταγραφές από το News of the World στα δωμάτια που άλλαζαν ρούχα οι διάσημοι καλεσμένοι του καναλιού.

Ο Τζέφρυ παραδέχεται πως ένας από τους "συμβούλους" του είναι ο Τούρκος Κεμάλ Ντερβίς!

Στο αποκαλυπτικό απόσπασμα που παραθέτουμε,ο Γιωργάκης Παπανδρέου ευχαριστεί τους συνεργάτες του για τη "μεγάλη επιτυχία" της επιμήκυνσης του τοκογλυφικού δανείου για 40 ολόκληρα χρόνια!

Ταπείνωση: Και Τούρκοι στο "πακέτο διάσωσης" με απόφαση της κυβέρνησης

Το εύρος του εξευτελισμού της Ελλάδας (του "υπερήφανου λαός της Ελλάδας" που είπε χθες ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου τον οποίο η κυβέρνησή του τον οδήγησε να ζει υπό κατοχικό καθεστώς για τα επόμενα 40 χρόνια απεμπολώντας όλες τις προσφορές για οικονομική βοήθεια στις αρχές του 2010) γίνεται καλύτερα αντιληπτό, από το γεγονός ότι στην χθεσινή συμφωνία στήριξης της Ελλάδας περιλαμβάνεται και ένας... τουρκικός τραπεζικός όμιλος ο κολοσσός ΑΚ Bank, σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες του defencenet.gr.

Mάλιστα στο μετοχικό κεφάλαιο της συμμετέχει με σημαντικό ποσοστό το ταμείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων! Και στο ΔΣ της τράπεζας συμμετέχουν κορυφαία στελέχη του στρατιωτικοβιομηχανικού κατεστημένου της Τουρκίας!

Οι δωσίλογοι Έλληνες «νταβάδες» και τα μίσθαρνα όργανά τους

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον οι επαγγελματίες της απάτης: Τα ΜΜΕ και οι δημοσιογραφικές τους πόρνες…
Ξεπερνούν σε πωρωμένο κυνισμό και τα κυβερνητικά ανδρείκελα. Δεν νοιάζονται καν για την καθημερινή αυτό-γελοιοποίησή τους και από τις συχνές, δικές τους, αυτό-αναιρέσεις. Μάλλον λόγω καθεστωτικής παράκρουσης δεν τις αντιλαμβάνονται…
Σε κάθε, λοιπόν, «μεγάλη απόφαση» των διεθνών «νταβάδων» οι Έλληνες «νταβάδες» και τα έμμισθα όργανά τους βγάζουν από το «οπλοστάσιό» τους τα ίδια ΠΑΝΤΑ κλισέ θριαμβολογίας για τις «μεγάλες αποφάσεις»: Ούτε στο ελάχιστο δεν τα ανανεώνουν, έτσι για τις στοιχειώδεις ανάγκες της ΑΠΑΤΗΣ…

Ενδεικτικά επισημαίνουμε κάποια πρωτοσέλιδα, χθεσινά, των δωσίλογων Ελλήνων «νταβάδων»: