Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Όσιος Γεράσιμος ο Ιορδανίτης

Η ιστορία της Ελλάδος: Από τον «δούρειο ίππο», στους 153 «δούρειους ... γαϊδάρους»!!!

Γιώργος Αδαλής

Συγχαρητήρια λοιπόν!

Συγχαρητήρια στους 153 εντεταλμένους της φράου Μέρκελ που ψήφισαν εχτές «τον θάνατο του εμποράκου» και «την διάλυση της Ελληνικής οικογένειας»!

Ηταν η προτελευταία πράξη ενός γνήσιου Ελληνικού δράματος στο οποίο απουσιάζουν δύο πράγματα

Ο από μηχανής θεός

Και ο ένας και γνωστός «Εφιάλτης» που κοσμεί με την παρουσία του τα αρχαιοελληνικά δράματα!

Νέες θέσεις εργασίας.

Τώρα που οι υπάλληλοι της Βουλής θα απολυθούν μιας και η απεργία τους ήταν παράνομη και σύμφωνα με το νέο νόμο οι πρώτοι υπάλληλοι που θα φύγουν θα είναι όσοι πέσαν σε πειθαρχικά αδικήματα, ανοίγουν νέες ευκαιρίες για όλους.

Τα βιογραφικά στον πρόσεδρο της Βουλής.

Από το kolotoubes.blogspot.gr

ΠΑΡΑΝΟΜΗ η απεργία των υπαλλήλων της βουλής και κανείς βουλευτής ΔΕΝ μίλησε...

Οι 12 τρελές παροχές των υπαλλήλων της Βουλής εξοργίζουν τους Ελληνες


Το iefimerida.gr αποκαλύπτει σήμερα όλα τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής. Αποκαλύπτει επίσης ότι το μίνι «πραξικόπημα» που έκαναν χθες το βράδυ, όταν ανακοινώθηκε από τον Γιάννη Στουρνάρα ότι θα ενσωματωθούν στο ενιαίο μισθολόγιο, εξόργισε τον πρωθυπουργό σε τέτοιο σημείο που αποφάσισε προς στιγμήν να δώσει εντολή για πολιτική επιστράτευση των υπαλλήλων.

Ο άντρας της Κούρκουλα και άλλοτε συνεργάτης του Βενιζέλου αγόρασε το Sport TV!

Σας λέει τίποτα το όνομα Διονύσης Παναγιωτάκης; Είναι ο νέος καναλάρχης. Είναι ο σκηνοθέτης, που αγοράσε από τον όμιλο Κυριακίδη (που μετά την Espresso ξεφορτώνεται τα πάντα) το πρώην magic tv του Ολυμπιακού και νυν Sport tv. Διαβάστε μόνο στο planet-greece ποιος είναι ο Διονύσιος Παναγιωτάκης...

Ήταν ο άνθρωπος που "έλυνε και έδενε" στο πλευρό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, πριν τις εκλογές.

Ήταν ο κολλητός και σχεδόν καθημερινός συνδαιτημόνας του Βαγγέλη Βενιζέλου στο εστιατόριο του HILTON, ενώ προεκλογικά μπήκε και στον στενό επιτελικό του πυρήνα. Διαχειριζόταν τα διαφημιστικά κονδύλια και έχει αναλάβει όλες τις τηλεοπτικές παραγωγές.

Στουρν-άρες μάρες

«Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία». Στο έλεγαν και στο ξαναέλεγαν και δεν το πίστευες. «Μόνο τα παιδιά είναι ευτυχισμένα. Γι’ αυτά ο κόσμος ολόκληρος είναι το παιχνίδι τους». Κι αυτό στο επαναλάμβαναν μέχρι να το αποστηθίσεις, και πάλι το άκουγες βερεσέ. «Δεν είναι τα πολλά που λείπουν στον άνθρωπο. Τα λίγα κάνουν τη διαφορά». Αυτό διάβαζες παντού. Από τον Καζαμία έως τις αναλύσεις του Ακη Τσοχατζόπουλου για τον «σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας». Πάλι είχαμε το φαινόμενο «μπενάκης-βγενάκης». Ποσώς σε ενδιέφεραν τα γνωμικά για το λιτό και απέριττο του Ελληνισμού, τα χρειώδη που φέρνουν τη γαλήνη στην ανθρώπινη ψυχή και την υγιή στέρηση της βαρείας ύλης, που φέρνει τους θνητούς κοντά στα βαθιά νοήματα της ύπαρξης. Η φιλοσοφική προσέγγιση του Ελληνος συνίστατο στο ακόλουθο: «Δυο μέτρα από τον απαυτό μου κι όπου θέλει ας είναι. Εγώ να είμαι καλά να τα κονομάω και θα αγοράζω όλα τα βιβλία με συμβουλές για την υιοθέτηση του ασκητικού τρόπου ζωής». Ομως ο Γιάννης Στουρνάρας, μέγας μύστης του ζεν-φορομπηχτισμού (όπως αναφέραμε εδώ τις προάλλες), αποφάσισε να μας… φωτίσει για τα καλά!

Το μη βιώσιμο χρέος και ποιά περαιτέρω μέτρα;;;


Πέφτει άγριο δούλεμα τα τελευταία τρία χρόνια, και όλοι δουλεύουν εμάς, προφανώς κάτι κάνουμε και εμείς, και τον Όλι Ρεν τον έχουν να λέει γρίφους όταν θέλουν να πούνε κάτι στην Μέρκελ, χωρίς να το καταλάβει και ...θυμώσει. Αλλά αυτή έχει τον γάτο τον Σόϊμπλε, και τα πιάνει όλα...

Oι κοκοκορομάχοι της κατοχικής Βουλής σε νέα επεισόδια…

Όλοι αυτοί οι υπερφυσικοί μπεμπέδες, που εξακολουθούν, σε πείσμα της ηλικίας τους, να παίζουν κουκλοθέατρο στον «ορνιθώνα» της Βουλής, δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι πέρασε πλέον η εποχή που μπορεί να ξεγελάσεις με αυτό το άθλιο και κακόγουστο θέατρο, ακόμα και τους αφελείς.
Οι πάντες πλέον αντιλαμβάνονται ότι ζούμε κάτω από την μπότα των μαφιών του χρήματος, ότι η Βουλή είναι η «δημοκρατική γλάστρα» της δικτατορικής κατοχής μας και οι θαμώνες τους τα διακοσμητικά ντεκόρ αυτής της δικτατορικής κατοχής.
Σήμερα παρακολουθήσαμε ένα νέο θλιβερό, κακόγουστο και εμετικό θέατρο των πολιτικών παρασίτων στο χαμαιτυπείο που το λένε ακόμα Βουλή και κοινοβουλευτική …Δημοκρατία!